Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Gezelim, Görelim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açılacak, kuşadası’ndaki, nisan’da, oteli, uygulama

Kuşadası’Ndaki Uygulama Oteli 23 Nisan’Da Açılacak

Eski 09-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kuşadası’Ndaki Uygulama Oteli 23 Nisan’Da Açılacak

Avustralya Federal Hükümeti tarafından düzenlenen Pasifik ve Ortadoğu Ülkeleri Eğitim Bakanları toplantısına katılmak üzere Avustralya'ya giden Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Melbourne'de Yeni Asır'a yaptığı açıklamada, 17 yılda 13 hükümet döneminde 15 milyon YTL harcanmasına rağmen, tamamlanamayan Kuşadası'ndaki Uygulama Oteli'nin, 23 Nisan'da açılacağını söyledi
Uygulama Oteli ile ilgili 25 Mart'ta Muğla'da yaptığı açıklamanın ardında olduğunu söyleyen Çelik, ancak bu sözünün yerine gelmesi için Vali ile Milli Eğitim Müdürü'ne de görev düştüğünü söyledi
Yaptıramadılar
Çevre düzeni için 400 bin YTL gönderdiğini, ancak Vali ve Milli Eğitim Müdürü'nün harekete geçip çevre düzenlemesini yaptıramadığını kaydeden Çelik, "400 bin YTL ödenek gönderdik Bir çevre temizliğini yaptıramadılar Otel söz verdiğim tarihte açılmazsa, sorumlular hakkında soruşturma başlatacağım Benim sözüm söz Otelin oğrencilerin hizmetine kazandırılması için elimizden geleni yaptık Gerekli ödenek de Valiliğe aktarıldı Ama bir yıldır ne Vali, ne de Milli Eğitim Müdürü işin içinden çıkamadı Her şeyi Ankara'dan bekliyorlar Bu da ayıp" dedi
İhale yanlış
Çevre düzenlemesi için ihale açılmasının yanlış olduğunu söyleyen Çelik, "O iş ihaleye kalırsa, 60 gün daha sürer Herkes de bize güler Vali Bey ve Milli Eğitim Müdürü'ne gereken talimatı vererek, çevre düzenlemesini belediyeye yaptırabileceklerini söyledim Biraz da onlar ne yapacaklarını düşünmeliler Molozları gelip ben mi temizleyeyim" diye konuştu
Kuşadası'ndaki Uygulama Oteli ile ilgili tüm haberleri Yeni Asır'dan okuyunca bir müsteşarını konuyla ilgili olarak görevlendirdiğini söyleyen Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, "Yeni Asır Gazetesi eğitim konusunda yaptığı haberlerle, sürekli olarak bizim yolumuzu açtı Ege Bölgesi'nde sesimiz, kulağımız olan Yeni Asır Gazetesi'ne, gerçekten teşekkür ederim" şeklinde konuştu
Ortak mücadele
Avustralya ve Yeni Zelanda gezisine tatil amacıyla çıkmadığını söyleyen Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Başbakanın isteği ile geldiğini, Pasifik ve Ortadoğu Ülkeleri müfredatlarını değerlendireceklerini belirtti Sidney'de Gelibolu Camisi'nde namaz kılan ve Türk Evi'nde Avustralya'da yasayan Turklerle bir araya gelen Çelik, Türkiye'deki okularda görülen şiddet olayları ile millet olarak topyekün mücadele edileceğini söyledi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com