Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Gezelim, Görelim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alanya, köyü, majesty, oasis, tatil

Majesty Oasis Tatil Köyü (Alanya)

Eski 09-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Alanyadaki en büyük tesilerden birisidir ve biraz eskidirİlk başlarda devremülk tarzında hizmet versede şimdi club tarzında otel olmuştur
tesis 3* -4 * kalitesindedir,temmuz ayında tamamen dolu olduğunda 3500 kişiyle tatil ilçesi görünümündedirsahili kum ve taş olmasına rağmen temizdir ( ah o sahillerin dili olsada konuşşa !!!) genelde kalanlar ağırlıklı olarak rus ve alman ,türklerdir yemekleri fena değildir ama yemek alırken baya kuyrukta beklersin,gerçi nerde aktivite ve yemek varsa orada kuyruk oluşur
odaları çok lüks değil ama temizdirOdalarda televizyon yoktur ,bu yıl koymuşlarsa bilmiyorum ama geçen yıl söylemeyi unuttuğum ve oraya yolldığım müşteriler bu konuda baya başımı ağrıtmıştı

Animasyon ekibi eğer değişmediyse çok sağlam, ekip bugune kadar kaldığım tatil tesilerinde 1 sunrise resort 2 oasis otel ,işlerini çok iyi yapıyolar hiç sıkılmazsınız,
disco ve barları sulu bira yı saymazsak çok iyi ( bekar arkadaşlara tavsiye genelde rus hatunlar oluyor ) tek eksik gece 12 de hd sisteminin sona ermesi

eğer baktın eğlence olayı seni kesmedi ben daha fazlasını köpük olsun ,kopuk eğlence olsun diyosan otele 15 dk yürümeyle yada taksiyle 5 dk gideceğin
benim en çok sevdiğim diskolardan olan konaklıda ki (Summer Garden) mutlaka git( damsız almıyorlar )
alanyaya gitmek istiyorsan önünden 5 dk konaklı alanya minübüsleri geçiyor

benden bu kadar ,şimdilik yeterli galiba !!!

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-03-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

heygirl sen alanyada mi yaşıyorsun?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com