Majesty Oasis Tatil Köyü (Alanya) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Majesty Oasis Tatil Köyü (Alanya)Alanyadaki en büyük tesilerden birisidir ve biraz eskidir İlk başlarda devremülk tarzında hizmet versede şimdi club tarzında otel olmuştur ![]() tesis 3* -4 * kalitesindedir,temmuz ayında tamamen dolu olduğunda 3500 kişiyle tatil ilçesi görünümündedir sahili kum ve taş olmasına rağmen temizdir ( ah o sahillerin dili olsada konuşşa !!!) genelde kalanlar ağırlıklı olarak rus ve alman ,türklerdir yemekleri fena değildir ama yemek alırken baya kuyrukta beklersin,gerçi nerde aktivite ve yemek varsa orada kuyruk oluşur![]() odaları çok lüks değil ama temizdir Odalarda televizyon yoktur ,bu yıl koymuşlarsa bilmiyorum ama geçen yıl söylemeyi unuttuğum ve oraya yolldığım müşteriler bu konuda baya başımı ağrıtmıştı ![]() Animasyon ekibi eğer değişmediyse çok sağlam, ekip bugune kadar kaldığım tatil tesilerinde 1 sunrise resort 2 oasis otel ,işlerini çok iyi yapıyolar hiç sıkılmazsınız,disco ve barları sulu bira yı saymazsak çok iyi ( bekar arkadaşlara tavsiye genelde rus hatunlar oluyor ) tek eksik gece 12 de hd sisteminin sona ermesi![]() eğer baktın eğlence olayı seni kesmedi ben daha fazlasını köpük olsun ,kopuk eğlence olsun diyosan otele 15 dk yürümeyle yada taksiyle 5 dk gideceğin benim en çok sevdiğim diskolardan olan konaklıda ki (Summer Garden) mutlaka git( damsız almıyorlar ) ![]() alanyaya gitmek istiyorsan önünden 5 dk konaklı alanya minübüsleri geçiyor ![]() benden bu kadar ,şimdilik yeterli galiba !!! |
|
Majesty Oasis Tatil Köyü (Alanya) |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Majesty Oasis Tatil Köyü (Alanya)heygirl sen alanyada mi yaşıyorsun? |
|
|
|