![]() |
Genel kurmay İki Resme İyi Bakmalı |
![]() |
![]() |
#1 |
VANDETTA
![]() |
![]() Genel kurmay İki Resme İyi BakmalıMedyada yer alan ve haberlerin yansıtılış biçimiyle birbirine çok zıt anlamlar içeren iki fotoğraf, Genelkurmay yetkililerinin göz ardı etmemesi gereken çarpıcı bir görüntü ortaya koydu ![]() Haberdeki Diyarbakır ayrıntısı çok önemli� Aşağıdaki iki fotoğrafın sağlıklı analiz edilmesi, Türkiye’deki birçok gerginliği azaltmaya, toplumu rahatlamaya yeter de artar bile� Genelkurmay bu iki fotoğraftan nasıl bir mesaj çıkarmalı konusuna yazının en sonunda yer vereceğim ![]() Fotoğrafların hangisinden başlasak bilmiyorum� Medyada yer alış sırasına göre yer verirsek sanırım daha uygun olacak ![]() ![]() Pazar akşamı idrak etiğimiz Peygamber Efendimiz'in Kutlu Doğumu'nun 1458 ![]() ![]() ![]() Peygamber Efendimiz'e (SAV) duyulan özlemin dile getirildiği programda Kürtçe mevlidin yanı sıra, programda hep bir ağızdan "Kane Muhammed Mustafa" adlı Kürtçe kaside okundu ![]() ![]() ![]() ![]() Diğer resme gelince� Gördüğünüz ikinci resim salı günü öğle saatlerinde Milliyet’in internet sayfasına girdi ve bu yazının kaleme alındığı salı akşamının geç saatlerine kadar manşette kaldı ![]() ![]() “Diyarbakır'da bir lisede şaşırtan görüntüler” başlıklı haberde şunlar aktarılıyordu: ![]() “Diyarbakır Ziya Gökalp Lisesi'nde öğrencilerin namaz kılması için okulun bir odası seccadeler serilerek mescide dönüştürüldü ![]() ![]() ![]() Bu ülkede bu görüntüye şaşırmak için şaşkın olmalı� Haberden anladığımıza göre neymiş Milliyet gazetesini şaşırtan görüntüler; bir lisede namaz kılınması� Halkının yüzde 99’unun Müslüman olduğu bir ülkede namaz kılan insanlar görmek bu gazetecilere nasıl şaşırtıcı gelebiliyor anlamak mümkün değil� Fırına gidince ekmek görmek ne kadar normalse, bu ülkede namaz kılan birini görmek o kadar normal olmalı değil mi? Hani ülkemize gelmiş 3�5 Hindu görüp de fareye veya ineğe taparken görüntülemiş olsalar, bu tür bir haber için gerçekten de şaşırtıcıymış dememiz mümkün? Hani o da ilk olduğunda ve böyle bir şey ilk kez görüntülendiğinde söz konusu olabilir ![]() Bakın haber doğru mu değil mi tartışmasına girmiyorum bile ![]() ![]() 28 Şubatı takip eden süreçte Erbakan Hükümeti yıkılınca, yeni kurulan hükümette Adalet Bakanı olan Beyefendiyi ziyarete gitmiştim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Meğer Ankara’da görev yapan medya mensupları bunları bilirmiş ![]() ![]() Yazın YÖK’e gittiğimde, Cuma namazı vakti gelince insanların ezanla birlikte akın akın bir yere doğru hareket ettiğini gördüğümde, kurum içinde oldukça geniş bir mescit olduğunu öğrenmek beni yine şaşırtmıştı ![]() Genelkurmay’ın görmesi gereken� Genelkurmay’daki kurmay heyetinden bir ricamız var ![]() ![]() ![]() Sonra da, “nasıl oldu da, Hz ![]() ![]() Bu tür haberlere yer veren gazete kupürlerini dosyalayarak Milli Güvenlik Kurulu toplantılarına girenler asla bu ülke insanının nabzını tutamazlar ![]() ![]() ![]() Eğer o mevlide katılan on binlerce insanın en az yarısı bölücü örgüte yakın DTP’ye oy veriyorsa, bunun nedenlerini ismini Muhammed’den alan Mehmetçik kurumu olan Genelkurmay çok iyi değerlendirmelidir ![]() G ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gün önce Hz ![]() ![]() Grubunun yayınladığı fotoğraflara Aydın Doğan da baksa iyi olur ![]() ![]() Milyarlarca dolar harcayarak yapılması mümkün olmayan güvenlik işini bir gönül alma ile yapmak o kadar mümkün ki� İki resim arasındaki farkı lütfen görün artık� (Not: Milliyet’in yayınladığı resimde yer alan kişiler liseli gençlerden çok yaşı 40’ı devirmiş insanlara benziyor ![]() ![]() Prof ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Genel kurmay İki Resme İyi Bakmalı |
![]() |
![]() |
#2 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Genel kurmay İki Resme İyi BakmalıHani ülkemize gelmiş 3�5 Hindu görüp de fareye veya ineğe taparken görüntülemiş olsalar, bu tür bir haber için gerçekten de şaşırtıcıymış dememiz mümkün? Hani o da ilk olduğunda ve böyle bir şey ilk kez görüntülendiğinde söz konusu olabilir ![]() Böyle bi görüntü o tip insanlara çok daha normal gelir herhalde ![]() ![]() Paylaşım harika olmuş teşekkürler Vandetta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
delishhhh
|
![]() Cevap : Genel kurmay İki Resme İyi Bakmalıbu paylaşımları artık kasıtlı yaptığını düşünüyorum uzakan dinclerin atıp tutmsı kolay tel örgülerin içine bile girmeye cesaret edemedikleri için ama her kışlada birlikte ne derseniz işte onların hepsinde birer mescid mutlaka bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Genel kurmay İki Resme İyi BakmalıAlıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
delishhhh
|
![]() Cevap : Genel kurmay İki Resme İyi Bakmalıevet haklısın aydın doğan satılmış basının başıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Genel kurmay İki Resme İyi BakmalıAlıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() Dincilerden kasıt dinini yaşamak isteyenlermidir,anlamadım,dinini yaşamak istyenler bahsettiğiniz tel örgülerin ardına tarafınızca atılmaya mı layıktır,demek istediğinizi açıkcası pek anlamadım ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
delishhhh
|
![]() Cevap : Genel kurmay İki Resme İyi Bakmalıdinciler kimler biliomusun? dini alet edip türban takanlar, dinini yaşayanlar dindar insanlar ![]() ![]() ![]() dindar ile dinci arasında uçurum farkı var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() siz biz olayına kesinlikle girmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
kutlubyr
|
![]() Cevap : Genel kurmay İki Resme İyi BakmalıHerşey bir yana namaza destek veren bir yaşam gerekiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
delishhhh
|
![]() Cevap : Genel kurmay İki Resme İyi Bakmalıkonumuzla ne alakası var sevgili kutlubyr anlayamadım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
kutlubyr
|
![]() Cevap : Genel kurmay İki Resme İyi BakmalıGeneli için cevap vermek zorunda olmadığım için bende ilk kalana fikrimi yazmışım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|