![]() |
Üyelerden Birine Mektup Yaz |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Üyelerden Birine Mektup YazBelkide duygularınızı açıklamak istersiniz ad veya isim ister verin ister vermeyin duygularınız burada dile gelsin
![]() |
Cevap : Üyelerden Birine Mektup Yaz |
![]() |
![]() |
#2 |
1die
|
![]() Cevap : Üyelerden Birine Mektup Yazonu tanıdıgımda 25 yaşındaydım bir arkadasın mekanına çagırdım onu 8 aydır beraberdık olmucak bu dedım,yurutemiyoruz dedim yurumeyen bir şey yoktu aslında çok güzeldi,biblo bebek gıbı masumdu,güzeldi,saftı hayatımda onun gıbı bırısını bır daha tanımayacagımız bılıyordum agzımdan çıkan kelımelerden sonra aglamaya başladı,sarıldı basını omzuma dayadı benı bu kadar düşünecek bırısı daha bulamam asla dedı sen asla gönül eglendırılecek bırısı degılsın dedım ben zaten hayatım boyunca ıkı gül asla koklamadım,bılıyordu bu yönumude çok seviyordu ayrıldıkmı ayrılmadıkmı anlamadım babası güvenlı güvenlikgüçlerınden emeklıydı 2 gun sonra duydum ki taşınmişlar şehırden hayatım boyunca 1 tek sigara içmemiştim tam 25 sene , duyar duymaz içima karabasanlar çöktü,hemen bi paket sigara aldım ondan bana sigara yadigar kaldı kısadan anlatayım dedım bu arada isteyeyım çok ama çok güzel mektup yazarım
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Üyelerden Birine Mektup Yazvay be duygulandım bak (ben bile duygulandım düşün) ama aklıma bişey takıldı o kadın bu siteye üyemi çünkü konu başlığı Üyelerden Birine Mektup Yaz da o yüzden (ironik oldu bak)
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
1die
|
![]() Cevap : Üyelerden Birine Mektup Yaz10 sene den fazla oldu herhalde burdan degıl baktım kısme bır sey yazmamıs kendımden yazayım dedım kardeşım buradan kımse ile alakalı degıl |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Üyelerden Birine Mektup Yaztamam ama sakın yanlış anlama bi anda boşta bulunup sordum :D özür dilerim ben istesemde anlatamam |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
1die
|
![]() Cevap : Üyelerden Birine Mektup Yazolurmu,özürluk işi yok bak rahatına sen nasıl ıstersen yazabılırsın kardeşim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Üyelerden Birine Mektup Yazöyle değil,mektup yazacak kendimden başka kimse yok |
![]() |
![]() |
|