Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Elektronik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
8040, alüminyum, efes, nilüfer, radyatör

Efes Nilüfer 8040 Alüminyum Radyatör

Eski 09-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

EFES NİLÜFER ALÜMİNYUM RADYATÖR

%25-30 Enerji Tasarrufu: Alüminyumun iletkenliği sayesinde Efes radyatörler aynı ısıyı sac panel ve döküm radyatörlere gore daha az suyu ısıtarak verir Bunun sizin için anlamı, ilk ısınma ve sonrasında daha az enerji tüketimidir
Farklılık ve Estetik: Kaba hatlara razı olmanıza artık gerek yok
Ve Fazlası: Alüminyumun hafifliği kolay montaj, korozyon mukavemeti uzun ömür, ısı iletkenliği çabuk ısınma demektir

Eski radyatörümü Efes''le değiştirmek istiyorum, ölçüleri nasıl belirlemeliyim?

1ADIM - Öncelikle eksen arasını, yani üstteki boru girişinin ortasından alttaki boru girişinin ortasına mesafeyi belirleyin: çoğu tesisatta bu ölçü 50, 545 veya 845 cmdir
2ADIM - Radyatör kullanacağınız odanın metrekaresini aşağı yukarı çıkartın İzolasyon durumuna göre daha düşük veya yüksek metrekare seçebilirsiniz
3ADIM - Tablodan metrekareyi radyatör genişliği ve eksen arası ile eşleştirerek, ihtiyacınız olan radyatörü seçin

[*]Radyatör ürünleri fabrika ile sipariş düzeni ile çalışıldığından iptali ve değişimi gerçekleştrilememektedir

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Ebat : Beyaz
  • Ebat : yük 525cm--gen 40cm
  • Garanti Süresi (Ay) : 24
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com