Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Bilgisayar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
1server, 5kullanıcı, antivürüs, kaspersky, kutu, office, security, small, yazılımı

Kaspersky Small Office Security (1Server + 5Kullanıcı) Kutu Antivürüs Yazılımı

Eski 09-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Küçük işletmeler için dünya standardında koruma

Gerçek Zamanlı Internet Tehdit Koruması

Web kullanımı Politikası Yönetimi

Hepsi bir arada Güvenlik Araçları

Basit, Sezgisel Arabirim

Bu sürümde neler yeni?

Kaspersky Small Office Security tamamen yeni jenerasyon ev ofis ve küçük işletmeler

IT güvenlik çözümlerini müjdeler Kaspersky Small Office Security ile uzman BT bilgi

ve yeteneklerine ihtiyaç duymaksızın makul bir ücret ile optimal güvenliğe sahip olursunuz

Kolay kullanılabilir Yönetim Konsolu, sunucularınızı ve ağa bağlı bilgisayarlarınızı

tek noktadan kontrol etmenizi ve koruma durumunu görebilmenizi sağlar

Kaspersky Small Office Security, yedekleme ve kriptolama gibi gelişmiş koruma yetenekleri

ile iş verilerinizi ve gizli müşteri kayıtlarınızı hırsızlık, veri kaybı ve bozulmaya karşı korur

Şifre Yöneticisi, güçlü şifreler üretir, çalışanların giriş bilgilerini ayrı ve kriptolu bir

veri tabanında saklar ayrıca web sitelerindeki formları ve giriş bilgilerini otomatik olarak doldurur

Web Kullanım Politikası araçları ile çalışanların internet kullanımını, uygulama kullanımı,

oyun oynama, web sitelerine girişi, sosyal ağ kullanımı ve dosya indirme gibi işlemlerini yönetebilirsiniz

* Şifre yöneticisi sadece 32-bit uygulamalar ve tarayıcılar ile çalışır

Sezgisel, basit arabirim ile kolay PC ve sunucu güvenliği yönetimi

Neden işinizi Kaspersky Small Office Security ile korumalısınız?

Ev Ofis ve Küçük İşletmeler için özel olarak tasarlandı

Kaspersky Small Office Security ev ofis ve küçük işletmler için özel olarak tasarlanan ilk güvenlik çözümüdür

Yönetimi kolaylaştıran sezgisel Yönetim Konsolu, kurumsal seviyedeki müşterilerin ihtiyaçları düzeyinde

geliştirilmiş ağ koruma özellikleri, web kontrol politikaları, PC ve sunucuların güvenli yedeklenmesi gibi

özellikleri tek bir bilgisayardan kolayca kontrol etmenizi sağlar

Sunucunuzu ve çalışanların iş istasyonlarını korur

Kaspersky Small Office Security ile iş bilgisayalarınızı, sunucunuzu ve verilerinizi korumak çok kolay ve pratik

Benzersiz Yönetim Konsolu ile, tarama başlatmak, güncellemeler, yedekleme, güvenlik sorunlarının düzeltilmesi,

uzaktan kullanıcılara web kullanım politikası ayarlanması ve güvenlik lisanslarının güncellemesi gibi ağdaki

tüm koruma işlerinin yönetimini bir bilgisayardan kolayca yapabilirsiniz

Kurmak, kullanmak ve yönetmek için gelişmiş BT bilgisi gerektirmez

Ağ güvenliğinin işiniz için ne kadar önemli olduğunu bilmenin yanında küçük işletmelerin pek azının BT uzmanı

bulundurabildiğinin veya dışardan BT hizmeti alabildiğinin farkındayız Bu sebeple BT bilginizin seviyesinden

bağımsız olarak kolayca kullanabileceğiniz bir çözüm geliştirdik Varsayılan ayarlar küçük işletmeleri için optimize

edilmiş olmakla birlikte bu ayarların değişitirebilmesi de oldukça kolaylaştırıldı

Ürün Özellikleri

Temel Güvenlik

Gerçek zamanlı tam kapsamlı tehdit koruması

PC ve sunucu güvenliği

Akıllı tarama

İki yönlü güvenlik duvarı

Zaman ayarlı, otomatik yedekleme

Anti-Spam / Oltalama / Reklam Önleme

Küçük ve sık güncelleme

Gelişmiş Güvenlik

Uygulama Kontrolü

Güvenlik açığı tespiti

Güvenli Çalışma modu

Rootkit tespiti

Sanal Klavye

PC temizleme araçları

Sistem Geri Yükleme

Kurtarma CD’si

Kurumsal Seviye Güvenlik

Merkezi yönetim

Kriptolu dosya kasaları

Merkezi Web kullanımı politikası

Şifre Yöneticisi

Dosya İmha Uygulaması

Kolay kullanımlı Yönetim Konsolu

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Süresi (Ay) : 24
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 02092012
129,95 USD + KDV
284,56 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com