|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
1server, 5kullanıcı, antivürüs, kaspersky, kutu, office, security, small, yazılımı |
![]() |
Kaspersky Small Office Security (1Server + 5Kullanıcı) Kutu Antivürüs Yazılımı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaspersky Small Office Security (1Server + 5Kullanıcı) Kutu Antivürüs YazılımıKaspersky Small Office Security (1Server + 5Kullanıcı) Kutu Antivürüs Yazılımı Küçük işletmeler için dünya standardında koruma Gerçek Zamanlı Internet Tehdit Koruması Web kullanımı Politikası Yönetimi Hepsi bir arada Güvenlik Araçları Basit, Sezgisel Arabirim Bu sürümde neler yeni? Kaspersky Small Office Security tamamen yeni jenerasyon ev ofis ve küçük işletmeler IT güvenlik çözümlerini müjdeler ![]() ve yeteneklerine ihtiyaç duymaksızın makul bir ücret ile optimal güvenliğe sahip olursunuz ![]() Kolay kullanılabilir Yönetim Konsolu, sunucularınızı ve ağa bağlı bilgisayarlarınızı tek noktadan kontrol etmenizi ve koruma durumunu görebilmenizi sağlar ![]() Kaspersky Small Office Security, yedekleme ve kriptolama gibi gelişmiş koruma yetenekleri ile iş verilerinizi ve gizli müşteri kayıtlarınızı hırsızlık, veri kaybı ve bozulmaya karşı korur ![]() Şifre Yöneticisi, güçlü şifreler üretir, çalışanların giriş bilgilerini ayrı ve kriptolu bir veri tabanında saklar ayrıca web sitelerindeki formları ve giriş bilgilerini otomatik olarak doldurur ![]() Web Kullanım Politikası araçları ile çalışanların internet kullanımını, uygulama kullanımı, oyun oynama, web sitelerine girişi, sosyal ağ kullanımı ve dosya indirme gibi işlemlerini yönetebilirsiniz ![]() * Şifre yöneticisi sadece 32-bit uygulamalar ve tarayıcılar ile çalışır ![]() Sezgisel, basit arabirim ile kolay PC ve sunucu güvenliği yönetimi ![]() Neden işinizi Kaspersky Small Office Security ile korumalısınız? Ev Ofis ve Küçük İşletmeler için özel olarak tasarlandı Kaspersky Small Office Security ev ofis ve küçük işletmler için özel olarak tasarlanan ilk güvenlik çözümüdür ![]() Yönetimi kolaylaştıran sezgisel Yönetim Konsolu, kurumsal seviyedeki müşterilerin ihtiyaçları düzeyinde geliştirilmiş ağ koruma özellikleri, web kontrol politikaları, PC ve sunucuların güvenli yedeklenmesi gibi özellikleri tek bir bilgisayardan kolayca kontrol etmenizi sağlar ![]() Sunucunuzu ve çalışanların iş istasyonlarını korur Kaspersky Small Office Security ile iş bilgisayalarınızı, sunucunuzu ve verilerinizi korumak çok kolay ve pratik ![]() Benzersiz Yönetim Konsolu ile, tarama başlatmak, güncellemeler, yedekleme, güvenlik sorunlarının düzeltilmesi, uzaktan kullanıcılara web kullanım politikası ayarlanması ve güvenlik lisanslarının güncellemesi gibi ağdaki tüm koruma işlerinin yönetimini bir bilgisayardan kolayca yapabilirsiniz ![]() Kurmak, kullanmak ve yönetmek için gelişmiş BT bilgisi gerektirmez Ağ güvenliğinin işiniz için ne kadar önemli olduğunu bilmenin yanında küçük işletmelerin pek azının BT uzmanı bulundurabildiğinin veya dışardan BT hizmeti alabildiğinin farkındayız ![]() bağımsız olarak kolayca kullanabileceğiniz bir çözüm geliştirdik ![]() edilmiş olmakla birlikte bu ayarların değişitirebilmesi de oldukça kolaylaştırıldı ![]() Ürün Özellikleri Temel Güvenlik Gerçek zamanlı tam kapsamlı tehdit koruması PC ve sunucu güvenliği Akıllı tarama İki yönlü güvenlik duvarı Zaman ayarlı, otomatik yedekleme Anti-Spam / Oltalama / Reklam Önleme Küçük ve sık güncelleme Gelişmiş Güvenlik Uygulama Kontrolü Güvenlik açığı tespiti Güvenli Çalışma modu Rootkit tespiti Sanal Klavye PC temizleme araçları Sistem Geri Yükleme Kurtarma CD’si Kurumsal Seviye Güvenlik Merkezi yönetim Kriptolu dosya kasaları Merkezi Web kullanımı politikası Şifre Yöneticisi Dosya İmha Uygulaması Kolay kullanımlı Yönetim Konsolu Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 02 ![]() ![]() 129,95 USD + KDV 284,56 TL |
![]() |
![]() |
|