![]() |
Görsel Eğitim Sql Server 2005 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Görsel Eğitim Sql Server 2005Görsel Eğitim Sql Server 2005 [*]SQL Server 2005 ürün açıklaması Veritabanı oluşturabilir, veritabanının yapısını keşfedebilir, kullanıcılar, tablolar, stored procedureler, triggerler gibi veritabanı nesnelerini öğrenebilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kurulum Genel Kavramlar Yeni Veritabanı Oluşturmak, Sistem Veritabanları Veri Tipleri, Yeni Bir Tablo Oluşturmak Tablolar Arasındaki İlişkileri Oluşturmak Database Diagrams (Veritabanı Diagramları) Oluşturmak Tablolara Kayıtlar Girmek, Foreign Key ve Tablolarda Veri Bütünlüğü Constaint Tanımlamak, Düzeltmek Index (İndeks, Dizin, Sıralama) Tanımlamak, Düzenlemek, Silmek Statistics (İstatistikler) Oluşturmak, Değiştirmek, Silmek Views (Görünümler) Oluşturmak, Değiştirmek, Silmek Registered Servers (Kayıtlı Sunucular), Genel Bilgiler Genel Veritabanı İşlemleri (Shrink, Backup, Restore, Import, Export, Attach, Detach) Database Logins (Veritabanı Loginleri), Server Roles (Sunucu Rolleri) Users, Rols, Schemas (Veritabanı Kullanıcıları, Rolleri, Şemalar) Yetkiler - Database Logins Yetkiler - Tablolar, Viewler, Veritabanları SQL Komutları CreateDatabase (Veritabanı Yaratmak) AlterDatabase (Veritabanı Değişiklikleri) CreateTable (Tablo Yaratmak) AlterTable (Tablo Değişiklikleri) InsertInto (Tablolara Yeni Kayıtlar Eklemek) Update (Tablolarda Kayıtları Güncellemek) Delete (Tablolardan Kayıtlar Silmek) Select (Kayıtları Listelemek) Top, Len, Count, Sum, Max (Bazı Select Fonksyonları) Between (Alan Sınırlarını Sorgulamak) Order By (Sıralama Yapmak) GroupBy (Gruplama Yapmak) In, Not In (İçindeyse, İçinde Değilse Listele) Distinct (Yalnız Bir Kere Listele) Like (Yarı Belirli Aramalar) Inner Join (Tablo Bağlantıları) Outer Join (Tablo Bağlantıları) Diğer Join Yöntemi, Case-When Komutu Having Komutu İç İçe Select Cümleleri With Komutu Pivot Kullanımı Row_Number Fonksyonu Rank, Dense_Rank Fonksyonları String Fonksyonlar DateTime Fonksyonları StorredProcedure (Depo Edilen Yordamlar) Trigger (Tetikler) After Insert Trigger (Tetikler) After Update Trigger (Tetikler) After Delete Trigger (Tetikler) Cursor Kullanımı Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 02 ![]() ![]() 70,80 TL |
![]() |
![]() |
|