|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
amusingduck, eğitim, matematik, seti, temel, yaş |
![]() |
Amusingduck Temel Matematik Eğitim Seti 3-6 Yaş |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Amusingduck Temel Matematik Eğitim Seti 3-6 YaşAmusingduck Temel Matematik Eğitim Seti 3-6 Yaş AMUSINGDUCK TEMEL MATEMATİK EĞİTİM SETİ 3-6 YAŞ * Amusingduck Temel Matematik Seti uzman pedagog ve matematik eğitimcileri tarafından hazırlandı ![]() * Çocukları matematiğin eğlenceli dünyasına oyunlarla taşır ![]() * Bu set çocuğunuza kendisine özgü zihinsel deneyim ve olanaklar sunar ![]() * Günlük hayattaki matematik problemlerini çözmek artık çocuklar için çok daha kolay ![]() * Bu set çocuğunuzun düzenli ve disiplinli olmasını sağlarken dikkat edebilme becerisini de geliştirir ![]() * Çocuğunuzun problem kurmaya ve çözmeye yönelik becerilerini geliştirir ![]() * Derslerine yardımcı olarak çocuğunuzu başarıya yönlendirir ![]() Ürünün içerisinde ödüllendirme ve başarı düzeyine göre “Matematiği Seviyorum” ve “Genç Matematikçi” Sertfikaları verilmektedir ![]() uygulama puan ve skorları tutulup sürpriz oyunlara ulaşılmakta, basılabilir etkinlik ve oyunlarla eğitim ortamı daha eğlenceli bir hale gelmektedir ![]() Ürünün Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 02 ![]() ![]() 94,99 TL |
![]() |
![]() |
|