![]() |
Görsel Eğitim Exchange Server 2007 Eğitim Seti |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Görsel Eğitim Exchange Server 2007 Eğitim SetiGörsel Eğitim Exchange Server 2007 Eğitim Seti Giriş (Roller) 32 Bit versiyon kurulumu Bölüm 1 Bölüm 2 Bölüm 3 Bölüm 4 [*]Konfigürasyon Distribution grup oluşturmak email address policy Hakları yönetmek Mail contact oluşturmak Mailbox oluşturmak Mailbox taşımak Administration Adres listeleri Antispam agentlarının kurulumu Anti spam kofigürasyonu Hub transport ruleları Inbound domain kaydı Journal rulları Mailbox remove ve_delete işlemleri Mailboxa full hak vermek Message tracking Storage grouplar ve databaseler Yeni database ve storage group olusturmak Yeni disk eklemek exch databaseini taşımak Client ayarları Owadaki yenilikler Owadan dosya sunucusuna erişim Owadan domaini yazmadan login olmak Outlook anywhere Klasör yönetimi Disaster recovery lcr ın ayarlanması lcr copy restore lcr place mount Backup ve recovery storage group restoru Performans Best practices analyzer Mail flow araçları Performans aracları Edge transport kurulumu Edge transport rolunun kurulumu Edge transport rolunun konfigürasyonu Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 02 ![]() ![]() 59,00 TL |
![]() |
![]() |
|