![]() |
Learn To Speak French Deluxe 10 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Learn To Speak French Deluxe 10Learn To Speak French Deluxe 10 [*]YABANCI BİR DİL ÖĞRENMENİN EN ETKİLİ YOLU ![]() Dünyada 4 milyon adedin üzerinde bir satılmıştır Eksiksiz Learn to Speak Sesli Kursu iPod, MP3 çalar veya PDA’nız için dersleri içermektedir ÜCRETSİZ online kurslarla öğrenmeye devam edin EN KAPSAMLI DİL ÖĞRENME SİSTEMİ! MÜKEMMEL SONUÇLAR Learn to Speak yeni Fransızca öğrenmeye başlayan bir dil öğrencisinden bir dil uzmanına dönüşmenin en hızlı ve en etkili yoludur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Learn to Speak’e özel olan Flexible Immersion System bireysel öğrenme tarzınıza uygun öğrenme yöntemini seçmenizi sağlar ![]() ![]() ![]() ![]() LEARN ON THE GO (HAREKET HALİNDE EĞİTİM) Aracınızda veya iPod ya da MP3 çalarınızda sesli dersleri dinleyin ![]() ![]() Learn to Speak Sesli Kursu da pakete dahildir Deyimler ve Başvuru Kitabı BEGINNER ( BAŞLANGIÇ DÜZEY ) INTERMEDIATE (ORTA DÜZEY) ADVANCED (GELİŞMİŞ DÜZEY) EASY ( KOLAY) Flexible Immersion System kendi öğrenme yönteminizi ve öğrenme tarzınıza uygun etkinlikleri seçebilmenize olanak sağlar ![]() EFFECTIVE (ETKİLİ) Tüm yeni atölyeler kısa sürede akıcı bir şekilde konuşmaya başlamanız için size ilgili becerilerinizi geliştirme şansı verir ![]() PERFECT YOUR ACCENT! - AKSANINIZI MÜKEMMELLEŞTİRİN! Gelişmiş konuşma tanıma ve analiz araçları telaffuzunuzu mükemmelleştirerek, Fransızcayi ana diliniz gibi konuşmanızı sağlar ![]() Önde gelen üniversite dil uzmanları tarafından hazırlanan Learn to Speak French Deluxe, Fransızcayi çabuk ve kapsamlı bir şekilde öğrettiği kanıtlanmış, yenilikçi bir eğitim programıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dünyanın her yerindeki dil öğrencileri tarafından kullanılmaktadır: Evde eğitim gören kişiler Okullar ve üniversiteler Devlet memurları Şirketler Ürünün Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 02 ![]() ![]() 74,89 TL |
![]() |
![]() |
|