Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Bilgisayar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eğitim, görsel, microsoft, office, seti, windows

Görsel Windows Xp & Microsoft Office Eğitim Seti

Eski 09-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bilgisayar kursuna gitmeye vaktiniz yoksa ya da size pahalı geliyorsa size güzel bir haberimiz var Görsel Eğitim ve hepsiburadacom iş birliği ile bilgisayar kursu artık evinize geliyor Tamamı Türkçe Görsel uygulamalı, 800x600 ekran görüntüsü ile birinci kalite video anlatımlı derslerle kendinizi bilgisayar kursunda hissedeceksiniz Toplam 14 Saatlik bu iki sette bilgisayara yeni başlayan bir kullanıcı kısa zamanda uzman seviyesine yükselebilir

Kişisel bilgisayar dünyasında devrim yaratan MS Windows serisinin son sürümünü ve Office 2000 ile gelen kolaylıkları tek sette öğrenebileceksiniz
İşte size Windosw XP ile gelen kolaylıklardan bir bölümü
Yeni ve kolaylaştırılmış bir kullanım deneyimi yaşayın
1 Sınıf güvenlik deneyimini yaşayın
Gerçek zamanlı iletişim deneyimini yaşayın
Uzaktan masaüstü bağlantı yardım ve destek deneyimini yaşayın
Ve bir ofiste işe başlarken ihtiyacınız olan her şey bu sette
Adı üstüne Office & XP seti Bu seti tamamladığınızda iş dünyasının en yaygın programı olan MS Office 2000' i biliyorum diyeceksiniz
Kapsamlı eğitim sayesinde MS Word (kelime işlem), Excel (Hesap Tablosu), Power Point (Sunu Hazırlama) Access (Veri Tabanı Hazırlama) ve Outlook programlarından tam verim alacaksınız
Eğitim setimizle bunları ve diğer merak ettiklerinizi öğrenin

[*]Desteklediği Sistemler: Win 95, 98 SE, 2000, XP, Windows 2003 ve Mandrake Linux
Sistem Gereksinimi:
Pentium II ve üzeri işlemci
64MB ve üzeri ram
Ses kartı
Hoparlör veya kulaklık

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Konu : MS Ofiice
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 36
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 02092012
15,00 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com