![]() |
Görsel Windows Xp & Microsoft Office Eğitim Seti |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Görsel Windows Xp & Microsoft Office Eğitim SetiGörsel Windows Xp & Microsoft Office Eğitim Seti Bilgisayar kursuna gitmeye vaktiniz yoksa ya da size pahalı geliyorsa size güzel bir haberimiz var ![]() ![]() ![]() ![]() Kişisel bilgisayar dünyasında devrim yaratan MS Windows serisinin son sürümünü ve Office 2000 ile gelen kolaylıkları tek sette öğrenebileceksiniz ![]() İşte size Windosw XP ile gelen kolaylıklardan bir bölümü ![]() Yeni ve kolaylaştırılmış bir kullanım deneyimi yaşayın ![]() 1 ![]() ![]() Gerçek zamanlı iletişim deneyimini yaşayın ![]() Uzaktan masaüstü bağlantı yardım ve destek deneyimini yaşayın ![]() Ve bir ofiste işe başlarken ihtiyacınız olan her şey bu sette ![]() Adı üstüne Office & XP seti ![]() ![]() Kapsamlı eğitim sayesinde MS Word (kelime işlem), Excel (Hesap Tablosu), Power Point (Sunu Hazırlama) Access (Veri Tabanı Hazırlama) ve Outlook programlarından tam verim alacaksınız ![]() Eğitim setimizle bunları ve diğer merak ettiklerinizi öğrenin ![]() ![]() [*]Desteklediği Sistemler: Win 95, 98 SE, 2000, XP, Windows 2003 ve Mandrake Linux Sistem Gereksinimi: Pentium II ve üzeri işlemci 64MB ve üzeri ram Ses kartı Hoparlör veya kulaklık Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 02 ![]() ![]() 15,00 TL |
![]() |
![]() |
|