Yüzyılın İcadı Asansör |
|
|
#1 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Yüzyılın İcadı AsansörBaba oğul, köyden inmiş kente, küçük parmakları kenetli, kocaman bir otelden içeri girmiş Lobide, öyle şaşkın şaşkın çevreye bakınırken oğlan, sağ yandaki asansörü görmüş: 'Bu da neyin nesi böyle' diye sormuş Babası boş boş bakmış: 'Bilmiyorum oğlum ![]() ![]() Ben de ilk kez görüyorum![]() ![]() ' Tam o sırada yaşlı bir kadın, elinde bastonu, seke hoplaya asansöre yaklaşmış Düğmeye basmış, asansörden içeri girmiş, kapılar kapanmış![]() ![]() İki dakika sonra asansörün kapısı açılmış, dışarı yirmi beş yaşlarında, uzun boylu, harika bir hatun çıkmış Gözleri faltaşı gibi bakan baba oğulun yanından, kırıta kırıta yürümüş gitmiş![]() ![]() Baba derin bir soluk almış: 'Bu nasıl bi icat böyle ![]() ![]() İçine yetmişinde kocakarı girdi, yirmisinde fıstık gibi çıktı! Koş köye, ananı gap gel, şunun içine bi sokalım hele!!'
Cevap : Yüzyılın İcadı Asansör |
|
|
#2 |
|
KRDNZ
|
Cevap : Yüzyılın İcadı AsansörErkek milleti değil mi köydeki kentteki fark etmiyo hepsinin de aklı aynı
|
|
Cevap : Yüzyılın İcadı Asansör |
|
|
#3 |
|
bbk
|
Cevap : Yüzyılın İcadı Asansöröyle bi icat olsa keşke:D teşekkürler GöKKuŞaĞı
|
|