Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Bilgisayar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çocuk, çoti, damlası, dürüst, tiyatrosu, usta

Çoti Çocuk Tiyatrosu Dürüst Usta Ve Su Damlası

Eski 09-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

ÇOTİ , ÇOCUK TİYATROSU Serisi 1 – “Dürüst Usta ve Su Damlası”

Çocukların eğitimine katkıda bulunacak olan “Çocuk Tiyatrosu - ÇOTİ” ürününde; bir interaktif eğitici bilgisayar yazılımı, iki hikaye kitabı ve bir VCD’den oluşan bu iki CD’lik programda çocuk hikayeleri çizgi animasyon haline getirildi Hikayeyi izleyen çocuklar bilgisayardaki oyunları oynuyor ve eğlenerek öğreniyorlar

Hikaye 1; SU DAMLASI
“ Taş oldum, toprak oldum, ot oldum, çiçek oldum, böcek oldum, hayvan oldum, insan oldum”
Mevlana

Hikaye 2; DÜRÜST USTA
“Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol “
Mevlana

Prof Dr Haluk Yavuzer, ÇOTİ için aşağıdaki yorumu yapıyor;
“Görsel algılama, hikaye anlama ve resimle ilişkilendirmede okul öncesi eğitimde temel kazandıracak bir eserdir

Çocuklar çizgi hikayede izlediklerini pekiştirerek bilgisayar programındaki soruları yanıtlayacak ve bulmacaları çözecekler Çoti ile çocuklar pekiştirme ve hızlarını olumlu yönde etkileyecek bir programı kullanıyor olacaklar

Çocuklar hikayeleri hem izleyip hem de dinleyebiliyorlar Hikaye kitabından da hikayeyi takip edilebilen çocuklar bilgisayar programındaki hikaye kahramanlarından oluşan eşleştirme, yap-boz ve boyama bölümleri ile yeteneklerini geliştirebiliyorlar Hikayelerin MP3 kayıtlarını VCD,DVD ve MP3 cihazlarında
dinleyebilirsiniz

[*]Hikayeler Şenay Saçbüker tarafından kaleme alındı ve Ogan Kandemiroğlu tarafından resimlendirildi ve animasyonlar hazırlandıTiyatro Sanatçısı Hüseyin Köroğlu çizgi animasyon haline getirilen hikayeleri seslendirdi

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Süresi (Ay) : 24
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 02092012
18,90 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com