![]() |
Çoti Çocuk Tiyatrosu Dürüst Usta Ve Su Damlası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çoti Çocuk Tiyatrosu Dürüst Usta Ve Su DamlasıÇoti Çocuk Tiyatrosu Dürüst Usta Ve Su Damlası ÇOTİ , ÇOCUK TİYATROSU Serisi 1 – “Dürüst Usta ve Su Damlası” Çocukların eğitimine katkıda bulunacak olan “Çocuk Tiyatrosu - ÇOTİ” ürününde; bir interaktif eğitici bilgisayar yazılımı, iki hikaye kitabı ve bir VCD’den oluşan bu iki CD’lik programda çocuk hikayeleri çizgi animasyon haline getirildi ![]() ![]() Hikaye 1; SU DAMLASI “ Taş oldum, toprak oldum, ot oldum, çiçek oldum, böcek oldum, hayvan oldum, insan oldum” Mevlana Hikaye 2; DÜRÜST USTA “Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol “ Mevlana Prof ![]() ![]() “Görsel algılama, hikaye anlama ve resimle ilişkilendirmede okul öncesi eğitimde temel kazandıracak bir eserdir ![]() Çocuklar çizgi hikayede izlediklerini pekiştirerek bilgisayar programındaki soruları yanıtlayacak ve bulmacaları çözecekler ![]() ![]() Çocuklar hikayeleri hem izleyip hem de dinleyebiliyorlar ![]() ![]() dinleyebilirsiniz ![]() [*]Hikayeler Şenay Saçbüker tarafından kaleme alındı ve Ogan Kandemiroğlu tarafından resimlendirildi ve animasyonlar hazırlandı ![]() ![]() Ürünün Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 02 ![]() ![]() 18,90 TL |
![]() |
![]() |
|