![]() |
Davos Şiiri:) |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() Davos Şiiri:)geldim para mı verdiniz* *bir de beni gerdiniz* *nedir sizin derdiniz* *daha gelmem davosa* * moderator akıllı ol* * bana yapma el ve kol* *sağ gösterdim vurdum sol* * daha gelmem davosa* * hava zaten soğuktu* *salon tümden boğuktu* * moderatör bozuktu* * daha gelmem davosa* * * * zamanımı çaldılar* * beni benden aldılar* * hıyar gibi kaldılar* * daha gelmem davosa* * * * ismi şimon perezmiz* * sanki bana çerezmiş* * az biraz da teresmiş* * daha gelmem davosa* * * * perez bana bağırdı* * cinlerimi çağırdı* * sözlerim çok ağırdı* * daha gelmem davosa* * * * kaşındılar kaşıdım* * perez değil yaşıdım* * nerde hava taşıdım* * daha gelmem davosa* * * * adamı böyle yaparım* * çenenizi kaparım* * gece rahat yatarım* * daha gelmem davosa* * * * gelip de ne yapacam* * bakteri mi kapacam* * öpsün perezi amcam* * daha gelmem davosa* * * * van minütü anlamaz* * hepisi de beynamaz* * bunlar beni bağlamaz* * daha gelmem davosa* * * * dünya pereze kalmaz* * akıllı olsun az biraz* * öper onu bülent korkmaz* * daha gelmem davosa* * * * kahraman'ım çok mutlu* * gelecekten umutlu* * hava bugün bulutlu* * ben de gitmem davosa*
|