![]() |
Modern Çağın Mantıklı Sevdalısı.... |
![]() |
![]() |
#1 |
evrem88
|
![]() Modern Çağın Mantıklı Sevdalısı....Şimdi cevabın sana kalsın modern çağın mantıklı sevdalısı
![]() Umudumu olsun bana bırak ![]() ![]() insanlar sevda diye andıklarının gerçek sevda sandıklarının aslını anlar bir gün ![]() Ve açılır gerçek sevda sandıklarının tozlu kapağı,kırılır kilit,bozulur mühür ![]() insanların sahte riyasından sıyrılıp sevdanın o saf rüyasına vakıf olur gönül ![]() Sevda iki günlük duyguların iki yüzlü halinden ve menfaatle beslenen sevgilerin ahvalinden ayrılır ![]() ![]() ![]() Masal hep sürse ![]() ![]() ![]() Ve ben mutlu sonları umarken kaldım bir başıma ![]() Çığ gibi bir çağ kaldı avuçlarımda ![]() ![]() Eski dünyamızın eski sevdalarına limanda kalmış yolcu gibi bakıyorum ![]() Ah hayat! Daha onu görmeden sevgilinin zülfüne berdar olan;sevgilinin elif boyundan sonra iki büklüm dala gibi kalan onun peykanını en kutlu hediye gibi gönlünde saklayan divanelerin,viranelerin,biçarelerin halini bu dünyanın perdesinde bulamadığım için olsa gerek ![]() ![]() ![]() Bir damla gözyaşıyla kendimden akıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "aşk imiş her ne var alemde ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|