Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bonomo, geyikleri, twitter

Can Bonomo Twitter Geyikleri

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

TRT'nin Eurovision'a Can Bonomo'yu gönderiyoruz demesiyle Türkiye'nin gündemi anında değişti Kim olaki bu Can Bonomo diyenlerin sayısı hızla artarken bakın Twitter'da konuyla ilgili nasıl yorumlar yapıldı

Armağan Çağlayan: Koskoca "muzik uzmaniyim" diyenlerin, "Can Bonomo mu? Hic duymadim" demeleri en hafifinden ayip Dinazorluk boyle bir sey iste!

Erdil Yasaroglu: Müzisyenlerin hemen hepsinin Can Bonomo için iyi konuşmaları ve destek olmaları ne güzel Umarım biri pıçırıp bozmaz bu durumu

Gülben Ergen: Populer olmadan da dinlenir,takip edilir,konser verir ama artik sukunet bitmistirHakkinda hersey soylenir,soylenebilirCan Bonomo hosgeldin

Mevlüt Tezel : Can Bonomo için ne dediler Ali Rıza Binboğa İlk defa duydum çok beğendim Aykut Gürel Parlak aslan gibi delikanlı Garo Mafyan Bugün tanıdım

Metin Uca: Can Bonomo yeniliğe açık, çok duyulmamış bir isim olarak Eurovision'a gercekten uygun Eurovision bir savaş, cenk değil neşeli eğlencelik

Taci Kalkavan: Eurovision sahnesi umarım çim olur Kum da Can Bonomo'nun şansı yok

Ayşegül Aldinç; Can Bonomo'yu seviyoruz destekliyoruz İş ki TRT fikrini degiştirmesin!

Hande Yener: Benim guzel ülkemi,eurovisionda kim temsil ederse,basarilli olmasini dilerim Can bonomo yu da ayni hislerle destekliyorum

Cüneyt Özdemir: TRT'de Eurovison adaylarını kim seçiyor merak ettim Mesela onca sanatçı dururken Can Bonomo kimin torpilidir? MODEL'i gönderseler ya

Erol Köse- TRT hadise'nin ağda ped destekli sutyen epilady majezik nutella isteklerinden sonra bir daha eurovısıona kadın yollamamaya yemin etmiş

Muhammed Özer: Can bonomo'yu bilmeyen binlerce kişiye, TRT'den rahatlatan açıklama; Bizde son dakikaya kadar kim olduğunu bilmiyorduk

Muratcan Atasoy: Bu sene için kendisine teklif bekleyen Halil Sezai, Eurovision'a Can Bonomo'n katılacağını öğrenince 'iissyeeeaaağğgn' etti

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com