![]() |
Can Bonomo Twitter Geyikleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Can Bonomo Twitter GeyikleriCan Bonomo Twitter Geyikleri TRT'nin Eurovision'a Can Bonomo'yu gönderiyoruz demesiyle Türkiye'nin gündemi anında değişti ![]() ![]() Armağan Çağlayan: Koskoca "muzik uzmaniyim" diyenlerin, "Can Bonomo mu? Hic duymadim" demeleri en hafifinden ayip ![]() Erdil Yasaroglu: Müzisyenlerin hemen hepsinin Can Bonomo için iyi konuşmaları ve destek olmaları ne güzel ![]() ![]() Gülben Ergen: Populer olmadan da dinlenir,takip edilir,konser verir ama artik sukunet bitmistir ![]() ![]() Mevlüt Tezel : Can Bonomo için ne dediler Ali Rıza Binboğa İlk defa duydum çok beğendim Aykut Gürel Parlak aslan gibi delikanlı Garo Mafyan Bugün tanıdım Metin Uca: Can Bonomo yeniliğe açık, çok duyulmamış bir isim olarak Eurovision'a gercekten uygun ![]() Taci Kalkavan: Eurovision sahnesi umarım çim olur ![]() Ayşegül Aldinç; Can Bonomo'yu seviyoruz destekliyoruz ![]() Hande Yener: Benim guzel ülkemi,eurovisionda kim temsil ederse,basarilli olmasini dilerim Can bonomo yu da ayni hislerle destekliyorum Cüneyt Özdemir: TRT'de Eurovison adaylarını kim seçiyor merak ettim ![]() ![]() ![]() ![]() Erol Köse- TRT hadise'nin ağda ped destekli sutyen epilady majezik nutella isteklerinden sonra bir daha eurovısıona kadın yollamamaya yemin etmiş ![]() ![]() ![]() ![]() Muhammed Özer: Can bonomo'yu bilmeyen binlerce kişiye, TRT'den rahatlatan açıklama; Bizde son dakikaya kadar kim olduğunu bilmiyorduk ![]() Muratcan Atasoy: Bu sene için kendisine teklif bekleyen Halil Sezai, Eurovision'a Can Bonomo'n katılacağını öğrenince 'iissyeeeaaağğgn' etti ![]() |
![]() |
![]() |
|