Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
biyografitobet, kimdir, maguire, tobey

Tobey Maguire Biyografi-Tobet Maguire Kimdir?

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tobey Maguire Biyografi-Tobet Maguire Kimdir?

Tobey Maguire biyografi-Tobet Maguire kimdir?

Tobey Maguire

Doğum: 27 Haziran 1975 California

Doğum Adı: Tobias Vincent Maguire

Aile: Babası Vincent (aşçı) 4 tane yarı kardeşi var

İlk Filmi: 1993 yapımı "This Boys Life"ta Robert de Niro Ellen Barkin ve Leonardo DiCaprio ile brilikte oynadı

Çıkışı: Ang Lee'nin yönettiği "The Ice Storm" filmindeki Paul Hood karakteri ile

Ödül: 1993'de "Great Scott"taki rolüyle Young Artist Awards'a 2000'de ise "The Cider House Rules"daki rolüyle SAG Award'a aday oldu

Biliyor musunuz?: Doğduğunda annesi 18 babası 20 yaşındaydı ve evli değillerdi

Bunu biliyor musunuz?: Vejeteryan olan bu gariplikleri bırakıp drama dersi alması için 100$ teklif edince vazgeçti

Söz: "Hayatım boyunca hep hayır diyen insanlar beni çok kızdırdı Ama aynı zamanda beni ateşlendirdilerDurdurulamaz derecede kızgın bir tutkuya sahip olmama yol açtılar Bir terapist bulup bu konunun üzerine gitmem gerekiyor"

"Bence şöhret çok karmaşık birşey Zor yanlarından negatif yönde etkilenmemek için karakterinizi geliiştirmeniz gerekli Ve ben korkuyorum esdişeliyim ve kararsızım Gerçekten büyük bir çatışma içindeyim"

Filmografi

*

Spider-Man II (2004)

*

Spider-Man � 2002

*

Cats & Dogs (2001)

*

Don's Plum (2001)

*

Wonder Boys � 2000

*

The Cider House Rules � 1999

*

Ride With the Devil � 1999

*

Fear and Loathing in Las Vegas � 1998

*

Pleasantville � 1998

*

The Ice Storm � 1997

*

Deconstructing Harry � 1997

*

Joyride � 1996

*

The Duke of Groove � 1995

*

Empire Records � 1995

*

Revenge of the Red Baron � 1994

*

SFW � 1994

*

This Boy's Life � 1993

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com