Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ahmet, biyografisi, tan

Ahmet Tan Biyografisi

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ahmet Tan Biyografisi

Ahmet Tan Kimdir

AHMET TAN

Ahmet Tan, 11 Ocak 1949'da İstanbul'da doğdu Babasının adı Mehmet, annesinin adı Zeynep'tir Gazeteci-Yazar; Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ni bitirdi

Ahmet Tan yüksek lisansını London City Üniversitesi Media Studies'te, doktorasını Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset ve Yönetim Bilimi'nde tamamlayarak siyasal bilim doktoru unvanını aldı Cumhuriyet gazetesinde Londra, Ankara Temsilcisi ve Haber Müdürü olarak çalıştı Sabah gazetesinde köşe yazarlığı yaptı

Ahmet Tan Ankara ve Gazi Üniversiteleri İletişim Fakültesi'nde öğretim görevlisi olarak ders verdi 20, 21 Dönem İstanbul Milletvekili 56 Hükümet'te Turizm Bakanı olarak görev yaptı

Ahmet Tan 21 Dönem'de Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı Parlamenter Asamblesi (AGİTPA) Türk Grubu Başkan Vekili ve Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Üyesi oldu İyi düzeyde İngilizce bilen Tan, evli ve 1 çocuk babasıdır

Ahmet Tan 22 Temmuz 2007 Genel seçimlerinde Bağımsız İstanbul milletvekili seçilmiştir

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com