Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gül, hayatı, ocakçı

Gül Ocakcı Hayatı

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gül Ocakcı Hayatı

Gül Ocakcı Kimdir

Gül Ocakcı Muheşem Yüzyıl Dizisinde Mahidevran'ın yeni cariyesidir Daha önceleride televizyonda ekrana gelen Gül Ocakcı fazla tanınmazken, bu diziyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı

Gül Ocakcı 13 Eylül 1985’te İstanbul’da doğdu İlköğrenim ve lisenin ardından İstanbul Kültür Üniversitesi İktisat Bölümünü başarıyla tamamladı

Gül Ocakcı daha sonra asıl yapmayı istediği iş olan televizyonculuk ve sanata dair eğitim çalışmalarına ağırlık verdi Bu alandaki saygın eğitim kurumlarından birisi olan Başkent İletişim Bilimleri Akademisi’nde oyunculuk, diksiyon, şan, sunuculuk, spikerlik eğitimi alan Ocakcı’nın bu alandaki çalışmalarının başlangıcı ise lise yıllarına kadar gidiyor Henüz öğrenci iken tiyatro kulübü içerisinde başarılı çalışmalar yapan Gül yine Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi’nde de 2 yıl süreyle aktif bir biçimde yer aldı Sonrasında çeşitli reklam filmi projelerinde oynayan Gül Ocakcı son dönemin gündem yaratan dizisi Muhteşem Yüzyıl’da da rol alarak oyunculuk anlamında dikkatleri üzerine çekti

Televizyonun mutfağından ekran önüne kadar her alanında çalışmalar yapan Gül Ocakcı Bea Tv sunuculuğundan sonra yine çok izlenen Mehmet Ali Erbil ile Açıl Susam Açıl’da yardımcı sunucu oldu Burada muhabirlikte yapan Gül Ocakcı son olarak Canım Babam dizisi ekibine katılarak yönetmen asistanlığı görevini üstlendi Çok yönlü olarak çalışmalarını sürdüren Gül Ocakcı bu işe dair sahip olduğu yeteneği , enerjisi , çalışma azmi gibi özelliklerinin yanında ışıltısı ve güzelliği ile dikkat çekmektedir Gül Ocakcı önümüzdeki dönemde de adını sıkça duyacağımız önemli bir isimdir

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com