Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ahmet, ardıç, kimdir

Ahmet Ardıç Kimdir

Eski 09-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ahmet Ardıç Kimdir

Ahmet Ardıç Kimdir, Hayatı
Ahmet Ardıç hakkında bilgi
Ahmet Ardıç biyografisi
Ahmet Ardıç hayatı
Ahmet Ardıç kim

Ahmet Ardıç Yozgat'ın Kadışehri İlçesi'nde yaşayan 36 yaşında bir demirci Şimendifer adını verdiği bir araç üretti

Ahmet Ardıç, baba mesleği sıcak demir ustası olduğunu, ancak son 5 yıldır esnaflık yaptığını belirterek, "Araba üretmek her zaman aklımda vardı Son zamanlarda İtalya'yı protesto ediyoruz, araçlarını almayalım diyoruz, Fransa'yı protesto edip arabalarını almayalım diyoruz

Bu nedenle kendi yerli arabamızı üretmek istedim" dedi Özellikle devlet büyüklerin milli bayramlarda halkı selamlarken, yerli bir arabaya binmesini isteyen Ardıç, "Yaptığım bu aracı devlet büyüklerime hediye etmek istemiştim ama bir türlü gerçekleştiremedim" diye konuştu

Araca plaka alamadığını belirten Ardıç, "Tescil yapılamadığı için plaka alamıyorum ve trafiğe çıkamıyorum Sadece bahçeye giderken, evin önünde kullanıyorum Bazı vatandaşlar gelip arabayı inceliyorlar, ben de onları ara sıra gezdiriyorum Çok memnun oluyorlar" şeklinde konuştu

Arabanın radyatörünün ve hız göstergesinin bulunmadığını ifade eden Ardıç, "Hararetini bacaklarıma gelen sıcaklıktan, kaç kilometre hızla gittiğimi ise rüzgardan hesaplıyorum Aracımın isimin Şimendifer koydum Araç LPG ile çalışıyor" dedi

Şimendifer isimli araçla gezen vatandaşlar, aracı çok beğendiklerini belirterek, Ahmet ustaya sahip çıkılması gerektiğini söyledi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com