![]() |
Güzel Sözler Özür Mesajları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güzel Sözler Özür Mesajlarıözür mesajları kısa Özür dilerim seni aramadığım için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Merhaba, öncelikle sizden özür dilemek istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Benim için çok anlamlısın öyle ki senin bendeki yerin bu satırları yazmama sebep oluyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilirsin bir karıncayı bile incitmem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Günlerdir özrümü kabul etmen için mesaj yolluyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senden özür dilemek için bana bir fırsat daha vermeni istesem ne dersin? Bu mesajla birlikte buluşmak ve konuşmak isteğimi dile getirsem, bana görüşme şansı verir misin? Umarım cevabın olumlu olur da beni çok mutlu edersin ![]() ![]() ![]() Sağa dönüyorum olmuyor? Sola dönüyorum olmuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mesajım yüreğimin en derin köşesinden geliyor? Bu nedenle şaka mı yapıyor diye düşünme sevdiğim? Kırgınlıklar kalksın istiyorum biriciğim ![]() Özür dilemenin bir asillik olduğunu düşünüyor ve bugün buluşmaya gelmediğim için özür diliyorum senden ![]() Yaptığım hatadan dolayı özür diler, bundan sonra böyle bir hatanın tekrar etmeyeceğine bildirerek, özürlerimin kabul edilmesini temenni ederim ![]() Bu mesaj sana ne mi söylüyor? Dinle: ?Kırdım seni ama inan çok üzgünüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beyaz bir güvercin yolluyorum sana bu mesajla birlikte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sağa dönüyorum olmuyor? Sola dönüyorum olmuyor? Yok nafile uyku tutmuyor çünkü aklım sende ve bugünkü kavgamızda ![]() ![]() ![]() ![]() Günlerdir özrümü kabul etmen için mesaj yolluyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biliyorum bugün seni istemeden kırdım ve sonra pişmanlıklar denizinde kulaç atıp durdum çaresizce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biliyorum bugün seni istemeden kırdım ve sonra pişmanlıklar denizinde kulaç atıp durdum çaresizce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sadece özür dilemek istemiştim ama yapamadım saçma gururuma yenildim ve beni terslemenden korktum, ama sessizce çekip gitmene de dayanamadım ve bu mesajı yolluyorum şimdi ![]() ![]() ![]() ![]() Bu sms ile bir de öpücük yolluyorum sana özürlerimi kabul edip, beni affetmen için ![]() ![]() Sadece özür dilemek istemiştim ![]() ![]() Üzüntümü anlatacak kelime yok ![]() ![]() Beyaz bir güvercin yolluyorum sana bu mesajla birlikte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Özür dilemenin bir asillik olduğunu düşünüyor ve bugün buluşmaya gelmediğim için özür diliyorum senden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sanırım özür dilemek için çok geç kaldım ama yine de son kez şansımı denemek istiyorum: ÖZÜR DİLERİM! Benim icin çok anlamlısın öyle ki senin bendeki yerin bu satırları yazmama sebep ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seni düşündüğüm hergun için bir çizgi atıyorum deftere ![]() ![]() Dostluk kolay kurulur ama devam ettirmek zordur ![]() ![]() ![]() ![]() Senden özür dilemek için bana bir fırsat daha vermeni istesem ne dersin? Bu mesajla buluşmak ve konuşmak isteğimi dile getirsem bana görüşme şansı verir misin? Umarım cevabın olumlu olur da beni çok mutlu edersin ![]() Sağa dönüyorum olmuyor? Sola dönüyorum olmuyor… Yok nafile uyku tutmuyor… Çünkü aklım sende ve bugünkü kavgamızda? Bana kırgın olma istiyorum sevdiğim… Bu nedenle tüm kalbimle senden özür diliyorum! Aşkım, kalbim her şeyim sensin, birtanemsin? Bak uyku tutmuyor, haydi barışalım da güzel rüyalar görelim… Seni seviyorum… Ben bu özür işlerinde hiçbir zaman iyi olamadım ancak seni o kadar seviyorum ki, onun için, özür dilerim canım! Bu çok ciddi bir mesajdır, içeriği kalbimin en derin köşesinden geliyor? Özür dilerim… Yaptığım hatadan dolayı özür diler, bundan sonra böyle bir hatanın tekrar etmeyeceğine bildirerek, özürlerimin kabul edilmesini temenni ederim ![]() ![]() ![]() Senden özür dilemek için bana bir fırsat daha vermeni istesem ne dersin? Bu mesajla birlikte buluşmak ve konuşmak isteğimi dile getirsem, bana görüşme şansı verir misin? Umarım cevabın olumlu olur da beni çok mutlu edersin… Birtaneciğim seni çok seviyorum? Bilirsin bir karıncayı bile incitmem… Seni de incitmek istemedim, inan ki istemeden oldu ![]() |
![]() |
![]() |
|