![]() |
Sabah, Öğle, İkindi, Akşam, Yatsı ve Vitr Namazlarını İlk Kimler Kılmıştır? |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Sabah, Öğle, İkindi, Akşam, Yatsı ve Vitr Namazlarını İlk Kimler Kılmıştır?Sabah, öğle, ikindi, akşam, yatsı ve vitir namazlarını ilk defa kimler kılmıştır? Cevap: Sabah namazını kılan ilk kimse, Hz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öğle namazını kılan ilk kimse de Hz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İkindi namazını ise ilk defa Hz ![]() ![]() ![]() ![]() Akşam namazını da ilk olarak Hz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yatsı namazını da ilk defa Hz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vitir namazını ise ilk olarak Peygamber Efendimiz (s ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Sabah, Öğle, İkindi, Akşam, Yatsı ve Vitr Namazlarını İlk Kimler Kılmıştır? |
![]() |
![]() |
#2 |
fatmanur
|
![]() Cevap : Sabah, Öğle, İkindi, Akşam, Yatsı ve Vitr Namazlarını İlk Kimler Kılmıştır?ALLAH razı olsun bilmiyordum ilk defa öğrendim senin sayende esmer_yar paylaşım için teşekkürler ![]() ![]() ![]()
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur Su çorak gönlüme merhametini indir Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|