Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ali, hayatı, ülker

Ali Ülker Hayatı

Eski 09-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ali Ülker Hayatı

Ali Ülker Kimdir

Ali Ülker Biyografisi

Ali Ülker 1969 doğumlu işdamıAli Ülker, 2005 yılından beri Ülker Grubu (Bisküvi, Çikolata, Şekerleme) Başkanı olarak görevine devam etmektedir Aynı zamanda Yönetim Kurulu üyesidir

Ali Ülker İş hayatına, 1985 yılında Ülker Gıda AŞ Kalite Kontrol Departmanı'nda Stajyer olarak başlayan Ali Ülker, 1986-1998 yılları arasında çikolata üretim tesislerinde ve Atlas Gıda Pazarlama AŞ'de Stajyer, Satış Yöneticisi, Satış Koordinatörü, Ürün Grup Koordinatörü ve Ürün Grup Müdürü pozisyonlarında görev almıştır 1998 yılında Atlas Gıda Pazarlama AŞ'de, 2001 yılında ise Merkez Gıda Pazarlama AŞ'de Genel Müdür olmuştur 2002 yılında Gıda Grubu Başkan Yardımcılığı'na atanmıştır

Ali Ülker İngilizce ve Almanca bilen Ali Ülker, Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat ve İş İdaresi bölümlerinde eğitim almış, IMD ve Harvard'da çeşitli eğitim programlarına katılmıştır De Boccard ve Yorke Danışmanlık Şirketi ile Şirket İçi Kaizen Çalışması'nda (1992) ve IESC Satış Sistemini Geliştirme ve Şirket İçi Organizasyon Projesi'nde (1997) çalışmıştır

Ali Ülker 1969 yılında doğmuş olan Ali Ülker, evli ve ikiz çocuk babasıdırAli Ülker Basketbol ve bilardo oynamaktan, balık avlamaktan, sinemaya gitmekten ve kitap okumaktan hoşlanmaktadır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com