Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ege, kimdir, resimleri

Ege Kimdir, Resimleri

Eski 09-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ege Kimdir, Resimleri

Ege Biyografisi

Ege Kimdir, Fotoğrafları

Ege 1969 yılında İzmir’de doğdu Müziğe klavyeli sazlar eğitimi alarak başladı Ege’nin müzik yaşamının kilometre taşı Maria Rita Epik’tir Hayranı olduğu ünlü sanatçı ile tanıştıktan sonra hayatı değişti

Ege Aldığı klavye ve gitar derslerinden sonra besteler yapmaya başladı Yine en büyük desteği Maria Rita Epik’ten gördü Birbiri ardına yaptığı besteler, önce arkadaş çevresinde, daha sonra da yerel radyolar ve barlarda ilgi görmeye basladı

1994’te Yaz Aşkım adlı şarkısının demosunu yerel radyolara göndermesinin ardından adım adım şöhrete koştu Parçanın çok beğenilmesi ve sürekli istek alması hem radyoları hem de Ege’yi mutlu etti Hukuk Fakültesi’nde okumak için İstanbul’a geldi ve müzik çalışmalarını burada devam ettirdi

Ege 1995’te ilk albümü Senden Uza'ı çıkarttı Bu albümle birlikte müzik dünyası Ege’yi iyice tanıdı Ege sadece yorumcu değil aynı zamanda müzik ve söz yazarlığında da başarılı olacağını bu albümle gösterdi

Albümde yeralan 9 şarkının sadece yorumunde değil söz ve müziğinde de Ege’nin imzası vardı Senden Uzak, Delice Sevda, Yaz Aşkım, Aşktan Söz Et yılın yaz şarkıları olarak beğeni topladı

Ege 1997’de Sevildiğini Bil Yeter ile çıktı hayranlarının karşısına Albümdeki 12 şarkıdan 11’inde yine sanatçının imzası vardı Ege bu kez birbirinden ünlü sanatçılarla sahne almıştı

Ozan Doğulu, İskender Paydaş, Özkan Turgay, Sarp Özdemiroğlu gibi isimler parçaların düzenlenmesinde yeralırken Deniz Seki ve Aylin vokalleriyle albüme katkı sağladılar

Ege Resimleri

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com