![]() |
İki Küçük Çocuktuk Seni Sevdiğimde |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İki Küçük Çocuktuk Seni Sevdiğimdeİki küçük çocuktuk seni sevdiğimde ![]() Akşam ezanları getirirdi ayrılığı, Oyun, babalarımız işe gittiğinde başlardı ![]() Evcilik oynardık ![]() ![]() ![]() Yıkı, dökük duvarların altında kalmış, harabe aşkların gölgesinde ![]() ![]() ![]() Ben öğretmen olurdum, sen hemşire yada evde çocuklarına bakan tatlı bir anne ![]() Bahçe de oynadığımız oyunlarda yaşıyorduk aşkı Ve, seni seviyorum arkadaşım aramızda ki en güzel iltifattı Zaman hiç geçmesin istedim, olmadı ![]() Biz, büyümeye inat oyunlar oynasakta el ele, Vakit bize uymadı ![]() Sen serpildin güzelleştin, Benim boyum uzadı, sesim kalınlaştı ![]() ![]() ![]() Zamana yenik düşmenin verdiği yorgunluk ikimizi de olgunlaştırdı ![]() Sen, şimdi hala mahallenin en güzel kızı Bense üniversiteye başlayan genç bir delikanlı ![]() Ne girmişti aramıza? Bizi böyle iki yabancı yapan zaman mı? Yoksa üç yıl önce çıkmaya başladığın, kardeşim dediğim adam mı? Bilmiyorum ![]() ![]() ![]() Sen elimden kayıp giden masum bir umuttun Tek düşündüğüm, çocukluk aşkını nasıl böyle çabuk unuttun? Şimdi senden geriye tek bir defter kaldı geriye ![]() ![]() ![]() İlk okuldan yadigar, Her sayfasında ismin yazar, küçük boy çizgili bir defter ![]() İçinde çocukluk aşkımı anlatan hatıralar ![]() ![]() ![]() Ben hala o küçük masum çocuğum Ve hala seni seviyorum, Yalansız, katıksız ve masum ![]() ![]() ![]() Hadi bekletme, gel ![]() Uzun zamandır, o eski parkta seni bekliyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|