|
|
Konu Araçları |
halil, paracıkoğlu, paramparça, sezai, sözleri |
Halil Sezai Paracıkoğlu Paramparça Sözleri |
09-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Halil Sezai Paracıkoğlu Paramparça Sözleriömür gedik halil sezai paracıkoğlu paramparça sözleri halil sezai paracıkoğlu paramparça sözleri halil sezai paracıkoğlu ömür gedik paramparça sözleri işte paramparça şarkısı sözleri Ömür Gedik: Sesin yankı olur boğar her adımda halil sezai paracıkoğlu: İçim paramparça viraneyim duman olur aa Haykırsam ellerimi açsam yalnız sana aah Ömür Gedik - Halil Sezai: Ağlasam çocuk gibi eskileri anlatsam Derviş gibi abdal gibi tapar gibi paramparça aa halil sezai paracıkoğlu: Haykırsam çocuk gibi Ömür Gedik: Ölü aşk diyarlarına beni sen attın da Ömür Gedik - Halil Sezai: İçim paramparça viraneyim duman olur aa Ömür Gedik: Sesin yankı olur boğar her adımda halil sezai paracıkoğlu: İçim paramparça viraneyim duman olur aa Ömür Gedik - Halil Sezai: Haykırsam ellerimi açsam yalnız sana aah Ağlasam çocuk gibi eskileri anlatsam Derviş gibi abdal gibi tapar gibi paramparça aa halil sezai paracıkoğlu: Haykırsam çocuk gibi “Karanlıklar içinde kayboldum yine sensiz her gece Çığlıklar duydum beynimde Uyandır beni bu kâbustan Gece ve sen birdiniz Bir yanda deniz bir yanda güneş Cehennem, sen, ben Yıka beni gözyaşlarınla Kavur beni teninin sıcaklığında Uyandır beni bu kâbustan…” Ömür Gedik - Halil Sezai: Haykırsam ellerimi açsam yalnız sana aah Ağlasam çocuk gibi eskileri anlatsam Derviş gibi abdal gibi tapar gibi paramparça aa halil sezai paracıkoğlu: Haykırsam çocuk gibi Paramparça Söz: Halil Sezai Paracıkoğlu Paramparça Müzik: Saki Çimen Portakal Orda Kal Abbümü (2011) |
|