![]() |
Ayrılık Mektubu Örneği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayrılık Mektubu ÖrneğiSevgiliye Ayrılık Mektubu Örnekleri Konuşmak çare etmiyor biliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama hiç bir zaman bilemeyeceksin ![]() ![]() Her şey düzeldi derken aslında herşeyi bitirmişiz… Yolumuz ayrılıktan yanaymış sevgili…Yaprakları sararmış bir ağaç gibiyim…Şimdi gözlerim boş boş bakıyor uzaklara… Susuyorum artık ![]() ![]() Hiç Konuşmamak Üzere… Sana bir kelime bile etmeyeceğim… ![]() Özleyeceksin Sesimi… Duyamayacaksın Tenimin Kokusunu… ![]() Ve Ben Bu Gece Sonsuz Olacağım… Seninle Aynı Toprakta Bile Olmayacağım… Seni seviyorum diyordun, Sensiz Yaşayamam Diyordun… ![]() Aslında Sen Hep Bensiz Yaşamışsın ![]() ![]() Ve Beni Hiç Ama Hiç Sevmemişsin… Belliki Sana BirŞey Verememiş Ve Seni Hiç Mutlu Edememişim… Bende Bulamadığın Mutluluğu Bulman Dileğiyle… Ayrılık Mektubu II Bir tanem; Ayrılık da bir parçası mıdır aşkın? O zaman bedenler ayrılırken, bu emre asi kalbin haykırışları niye? Ayrılık sonu mudur aşkın? O zaman sonsa, daha çok bağlanmanın anlamı ne? Ayrılık mıdır aramıza giren? O zaman isyan etmenin anlamı ne? İmkansız olandır bitmeyen aşk! O zaman bu ayrılığı kabullenememenin sebebi ne? Evet ayrılıyoruz, ama şunu bir de kalbim anlasa ![]() ![]() İlk anımızı hatırlıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrılan sevda yolunu takip ederken, gül bahçelerinin kokuları, kelebeklerin rehberliği eşliğinde sonsuz sevgiyi bulma yolunda, mutlu bir şekilde yürümeni dilemeyi çok isterdim |
![]() |
![]() |
|