![]() |
Beni Anlayacaksın Şiiri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beni Anlayacaksın ŞiiriAnlayacaksın oysa çok geç olacak ![]() Beni kaybedince anlayacaksin sevdigini Konustuklarimiz gelecek aklina Askimiza, sevdamiza dair ![]() Sicacik sarilmalar Kalp atislarimiz ![]() ![]() ![]() Gozlerin bugulanacak, Silmeye birini arayacaksin ![]() ![]() ![]() Beni kaybedince anlayacaksin yuregimi O koca boslugu doldurdugumu dusuneceksin, Yeserttigim sevgiyi hissedeceksin, Ikimizin adina, Koca bir sevda yazdigimi, Altina imzami attigimi Goz yaslarimla ![]() ![]() ![]() Icin burkulacak, Sarilacak birini arayacaksin ![]() ![]() ![]() Beni kaybedince anlayacaksin hayatimi Sadece senden ibaret dunyami goreceksin, Saatlerce konustugumu Sadece senle yasadigimi, Hayat sensiz olmuyor deyislerimi hatirlayacak, Icin titreyecek, Isitacak birini arayacaksin ![]() ![]() ![]() Beni kaybedince anlayacaksin askimi, Gozlerinin onune gelecek; Seviyorum derkenki gozlerimin pariltisi, Bir sevdanin boyle delice, Boyle katiksiz icten yasanabildigini fark edeceksin, Yuregin kanayacak, Yaralarini saracak birini arayacaksin ![]() ![]() ![]() Ben coktan gitmis olacagim ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|