![]() |
Alışkanlık Üzerine Şiirler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alışkanlık Üzerine ŞiirlerAlışkanlık İle İlgili Şiirler Alışkanlık İle İlgili Şiirler Kısa, UNuTTUM Sadece alışkanlık seni gülle koklamak Her saat başların da resimleri yoklamak Sanki varmışsın gibi odaları dolaşmak Sadece alışkanlık inan çoktan unuttum Her yağmur bulutunda seni hatırlayışım Sabah ezanlarıyla yataktan fırlayışım Takvimleri koparıp vuslat gibi sayışım Sadece alışkanlık inan çoktan unuttum Sesini özleyince telefona sarılmam Ulaşılmaz olunca bütün güne darılmam Terliklerine bakıp vefasız hesap sormam Sadece alışkanlık inan çoktan unuttum Ritim bozukluğuymuş kalbimdeki ağrılar Doktorlar da bilmiyor bazen yanılıyorlar Belliki senden gelir bu zamansız çağrılar Sebebi sen değilsin unutmayı unuttum ![]() ![]() ![]() ![]() Alışkanlık Alışınca birşeye Bağlanırsın git gide Vazgeçmez gönlünde Alışkanlık işte Alışmışsın körü körüne Vazgeçmiyor gönlün yine Alışmışsın bir kere Alışkanlık işte Sevmek ve Alışkanlık Daha ilk gördüğümde,sevmiştim seni Senin sevmeni bile beklemeden,beni Nasılsa sever diyordu, içimdeki sezgi O gün başlamıştı hiç bitmeyecek ezgi Sevmek ve alışkanlık,seninle güzeldi ![]() Seviyorduk artık ikimizde birbirimizi Küçük dokunuşlarda ne hissettiğimizi İçerisinde,sen ve ben olan,hayal denizi Ben yunustum artık sende,denizin kızı Sevmek ve alışkanlık,seninle güzeldi ![]() İyi anlıyordum sevmenin gerekliliğini Ekmek gibi, su gibi, nefes almak gibi En güzel alışkanlıklarım sende gizli Özlemek,yaşamak ve senle ölmek gibi Sevmek ve alışkanlık, seninle güzeldi ![]() |
![]() |
![]() |
|