![]() |
Allah'm Konuş Benimle.. |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Allah'm Konuş Benimle..Bir gün, bir adam ellerini açıp yalvardı: "Allahım! Konuş benimle!" Tam o sırada bir çayırkuşu adamın bahçesinde en son şarkısını söylüyordu ![]() hiç kulak vermedi ve yakarmaya devam etti: "Allahım! Benimle konuş!" Az sonra hava aniden kapandı, gökgürültüsü ve şimşekle birlikte kuvvetli bir yağmur başladı ![]() Fakat adam bunlara hiç aldırış etmedi, yakarmaya devam etti: "Allahım! Seni görmeme izin ver!" O böyle yalvarırken, sağanak yağmur sona ermiş ve güneş bütün ihtişamıyla ışıklarını adamın evine kadar taşımaya başlamıştı ![]() Fakat adam bu manzaraya aldırış bile etmedi ![]() Her gün gördüğü birşey değilmiydi bu? Yalvarmaya devam etti adam: "Bana bir mucize göster Allahım!" Böyle yalvarırken, yakınlardaki evlerden birinden yeni doğmuş bir bebeğin ağlayışları geliyordu kulağına ama o bunu da farketmedi ![]() Üzüntüsünden ağladı, ağladı ![]() " Cevap ver bana Allahım! Burada olduğunu bilmemi sağla!" Tam o an, bir kelebek gelip adamın koluna konmuştu ![]() Ama görmemekte, duymamakta ve bilmemekte ısrar eden adam öbür eliyle kelebeği iteleyip kovdu ![]() "Allahım!" Neden, neden bana bir cevap vermiyorsun?" diye ağlayıp, yakınmaya devam etti ![]() |
![]() |
![]() |
|