![]() |
Gökkuşağı İle İlgili Şiirleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gökkuşağı İle İlgili Şiirleri2 Kıtalık Gökkuşağı İle İlgili Şiirler Gökkuşağı Şiirleri Kısa, Gökkuşağı Gökkuşağıdır Benim Renklerim Sen hiç gökkuşağını gördün mü? Hani çisil çisil yağan yağmurdan sonra Bir de güneş parlayınca… Gökkuşağıdır benim renklerim Yazık, sen hiç göremedin Büyük bir kayıp senin için Gökkuşağıdır benim renklerim Yazık, sen fark edemedin… Gökkuşağı Gökkuşağıdır Benim Renklerim Sen hiç gökkuşağını gördün mü? Hani çisil çisil yağan yağmurdan sonra Bir de güneş parlayınca… Gökkuşağıdır benim renklerim Yazık, sen hiç göremedin Büyük bir kayıp senin için Gökkuşağıdır benim renklerim Yazık, sen fark edemedin… Gökkuşağı Benim sevdiğim gökkuşağında Ne ben dokunabilirim ona Ne de o bana Tıpkı o da onun gibi Aynen yedi renkli Bilinmeyen bir sevgili, gizli Benim mutluluğum gökkuşağında Ne ben ulaşabilirim ona Ne de o bana Tıpkı o da onun gibi Aynen yedi renkli Sebepsiz bir mutluluk, sisli Benim hayallerim gökkuşağında Ne ben erişebilirim onlara Ne de onlar bana Tıpkı onlar da onun gibi Aynen yedi renkli İmkansız hayaller, çeşitli Gökkuşağının renkleri ki Kırmızı, sarı, mavi… Anlatır sana beni Ben ki tıpkı onun gibi Aynen yedi renkli Karmaşık bir ben, gizli… |
![]() |
![]() |
|