![]() |
Akşam Şiirleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Akşam ŞiirleriAkşam İle İlgili Şiirler Akşam Şiirleri Akşam Olanda Akşam Olanda Akşam Olanda Akşam olanda akşam olanda Akşam olanda mumlar yananda Giydiğim aldır al yanak baldır Akşam olanda yar beni kaldır Akşam olanda akşam olanda Akşam olanda mumlar yananda Giydiğim atlas iğneler batmaz Akşam olanda yar bensiz yatmaz Akşam olanda akşam olanda Akşam olanda mumlar yananda Giydiğim hıştı sıyrıldı düştü Akşam olanda yar bana küstü Akşam olanda akşam alanda Akşam olanda mumlar yananda Giydiğim sarı özledim yari Akşam olanda gel bize bari Akşam olanda akşam olanda Akşam olanda mumlar yananda Giydiğim mordur çevresi dardır Akşam olanda bekleyen yardır Akşam Üstü Gözüm yaşı sel sel olur Coşar gelir Akşam üstü Feryatla figan birleşir? Koşar gelir Akşam üstü Akşam üstü akşam üstü Vefasız yar Akşam üstü Nefsimle kibir dertleşir, Dağımda kışım sertleşir, Yaşlar gözümde mertleşir? Taşar gelir Akşam üstü Akşam üstü akşam üstü Vefasız yar akşam üstü Zeval kara güne talip Vücut yorgun nefsim galip Ay güneşle birlik olup Aşar gelir akşam üstü Karaca der ben mi naçar Dert Üstüne, dertler açar Kara gündür, gelir geçer Akşam üstü akşam üstü Vefasız yar akşam üstü ![]() Dün Akşam Siyah beyaz düşler kurmuş yokluğunda üşürken Yumruk vurup boğazıma öyle gittin dün akşam Yorgun kalbim aşkın ile şaha kalkar sanırken Yumruk vurup boğazıma öyle gittin dün akşam Ey sevgili, ne olurdu bir kez sevdim deseydin Sus konuşma sevme diye yine çattın dün akşam Yüreğimde üşür kanat çırpan minik güvercin Yumruk vurup boğazıma öyle gittin dün akşam Zehir sözlüm, git deseydin alır başım giderdim Beni benden alıp tozu duman ettin dün akşam Söze inat içimdeki aşkı sessiz güderdim Yumruk vurup boğazıma öyle gittin dün akşam Sözlerinle uçuruma neden ittin dün akşam Söylemesen gelmez dile kin mi güttün dün akşam Düşünmeden bir kalemde silip attın dün akşam Sevdim deyip üç paraya kula sattın dün akşam Bak burda akşam oldu Bak burda akşam oldu anneciğim Bak burda akşam oldu anneciğim Ne sesin var nede sen Bak burda akşam oldu anneciğim Hayalin gitmiyor gözlerimden Bak burda akşam oldu anneciğim Kıymetini daha iyi anlıyorum asker ocağında Bak burda akşam oldu anneciğim Sende bekliyormusun beni kucağında Bak burda akşam oldu anneciğim Yüksek dağlar gibi dumanlı başım Bak burda akşam oldu anneciğim Çağlayan ırmak gibi akar yaşım Bak burda akşam oldu anneciğim Tek hatıranı saklıyorum parmağımda Bak burda akşam oldu anneciğim Hala son öpüçüğün duruyor yanağımda Bak burda akşam oldu anneciğim Yıldızlar kadar uzaksınki ulaşmak istiyorum Bak burda akşam oldu anneciğim Tek şikayetim var oda özlüyorum Bu Akşam İslambey çay bahçesinde, iftardaydık bu akşam ![]() Şahin Yılmaz üstadımla, sohbet ettik bu akşam ![]() Dursun Elmas üstadımı, iyi gördüm bu akşam İftar sofrası bahane, üstadlarım vardı bu akşam ![]() Bir bilseniz ne kadar, mutlu oldum bu akşam ![]() Üstadlarımı tanıdım, şeref duydum bu akşam ![]() Ayrılmak hiç istemedim, yanlarından bu akşam ![]() İftar sofrası bahane, üstadlarım vardı bu akşam ![]() Mevlam nasip edermi, kısmet olurmu bir akşam ![]() Semaverle çay demlesek, gelirlermi bir akşam ![]() Bu sohbetlerin devamını, gönül ister her akşam ![]() İftar sofrası bahane, üstadlarım vardı bu akşam ![]() Sanal alem farklı imiş, canlısı farklı bu akşam ![]() Yazışmalar hikaye, aslını gördüm bu akşam ![]() Ziyaret etmek isterim, feyz almak için her akşam ![]() İftar sofrası bahane, üstadlarım vardı bu akşam ![]() |
![]() |
![]() |
|