![]() |
Bağışlamak İle İlgili Şiirler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bağışlamak İle İlgili ŞiirlerBağışlamak İle İlgili Şiir Bağışlamak Şiirleri Bağışladım Bağışlamak istiyorum ![]() ![]() ![]() Kimi neyi bilmiyorum ![]() ![]() ![]() Biraz acıdım kendime, Uzandım usulca derinlere ![]() ![]() ![]() Bağışlamak istiyordum birilerini ![]() ![]() ![]() Üzmek istemiyordum kimseleri ![]() ![]() ![]() Derinlerde arandım bakındım, Sonunda yine kendimi bağışladım ![]() ![]() ![]() Zübeyde Ergen Bağışlamak Kolay mı Bağışlamam gideni Bağışlamak kolay mı Bıçaklamış bedeni Bağışlamak kolay mı Kütük koydun önüme Engel oldun yönüme Terk eyledin dünüme Bağışlamak kolay mı Hıçkırmadım ardında Haykırmadım derdinde Kırmadım öz yurdunda Bağışlamak kolay mı Kapanmadan yarayı Açıverdin arayı Saçıverdin karayı Gağışlamak kolay mı Gizliden gizle suçla İğneler batır uçla Ağaran akça saçla Bağışlamak kolay mı Ozan efe sitemim Kalsın artık istemim Arızalı sistemim Bağışlamak kolay mı Ozan Efe Bağışlamak İstersen İki gözüm sormadan Bağışlamak istersen Yalnızlığı yormadan Bağışlamak istersen Ağrır sancım içinde Uzağından geçinde Kozağından seçinde Bağışlamak istersen Teninden ısınır mor Suyun üstündeki zor Parladıkça ateş kor Bağışlamak istersen Yelden sıva malası Dilde sıvar mahlası Verip kahve molası Bağışlamak istersen Dalgasına bakınca Deniz dibi yakınca Ozan efem sakınca Bağışlamak istersen Ozan Efe |
![]() |
![]() |
|