![]() |
En Komik Laz Fıkraları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Komik Laz FıkralarıKomik Laz Fıkraları Komik Karadeniz Fıkraları Reçetesiz veremiyoruz Lazın eczanesine eli silahlı, yüzü kadın çoraplı iki soyguncu girmiş ve ellerindeki silahı Laza doğrultup: - Çabuk kasadaki her şeyi ver! - Özür dilerim, reçetesiz hiçbir şey veremiyoruz hemşerum ![]() 2 kere 2 Lazın oğlu yüzünde üzgün bir ifade ile okuldan gelmiş ![]() Ne oldu ? - Matematik dersinden zayıf aldım ![]() - Niye ? - Öğretmen 2 kere 2 kaç eder dedi, bende 6 dedim ![]() - E oğlum, 2 kere 2 dört eder, hadi bilemedin beş eder ![]() Yerde para buldum Bir gün Kayserililerle lazlar savaş yapıyorlarmış ![]() ![]() -Bu laz'ların hemen hemen yarısı Temel, diğer yarısıda Dursun'dur ![]() -Temel! Temel!!! Laz'lardaki Temel`ler kafalarını kaldırmışlar ve vurulmuşlar ![]() Daha sonra Kayseri`liler : -Dursun! Dursun!!!! Diye bağırmışlar ![]() ![]() ![]() Ve: -Yerde para buldum bu kimin? diye bağırmışlar ![]() ![]() Sen Türkmüsün Bir Laz Londradaki Hide Parkta otururken gözü şık giyimli aristokrat görünümlü bir adamın yanına gitmiş adamın burnu uzun ve tipik bir Karadenizliye benziyor gibi gelince bizim laz adamı iyice incelemeye başlamış ve patadanak sormuş —Abi sen Türk müsün? Hiç oralı olmamış adam, bizim Laz yine sormuş —Abi Türk'sün değil mi? Adamda yine çıt yok Bizim Laz iyice sırnaşmış —Sücut içrardan celürmüş ![]() Adam ciddiyetini bozmadan Laz'a doğru dönerek cevap vermiş Ben İnciluzum ![]() Birader sen lazmısın Temel otelin birinin odasında kara kara düşünüyor ![]() ![]() -'Ulan' diyor, "Ben aşağıdan içki isterken laz olduğum anlaşılır mı acaba?" Geçiyor aynanın karşısına ve prova yapıyor ![]() -"Bana bir fvisku ![]() ![]() ![]() ![]() -"Bana bir rakı, yok" diyor "böyle de anlarlar" ![]() -"Bana bir bira ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - "Barmen bana bir bira" ![]() - "Birader sen laz mısın?" Temel: -"Uuuy nasil anladın" diyor: - "Burası resepsiyon bar karşıda ![]() ![]() Biz zehirlimiydik İki laz yılan olan Temel ile İdris yolda gidiyorlarmış ![]() - Ula İdris biz zehirli miydik yoksa zehirsiz mu diye sormuş ![]() - Ula ne oldu gene demiş ![]() - Ula biraz önce dilumi ısirdum da, demiş ![]() |
![]() |
![]() |
|