Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2013, olacak, sistemi, öss

2013 Öss Sistemi Nasıl Olacak?

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

2013 Öss Sistemi Nasıl Olacak?

2013 Öss Nasıl Olacak

2013 Öss Kalkacak mı?

2013 yılında Öss de yapılacak değişiklikler hakkında tam bir duyuru yapılmadı ama Başbakan Tayyip Erdoğan,Dersaneleri ve ÖSS sınavını kaldıracağız diye bir duyuru yapmıştı

İşte Başbakan Tayyip Erdoğan'ın konu hakkındaki konuşması;

Üniversite giriş sınavlarını da (Yükseköğretime Geçiş Sınavı-YGS), üniversite hazırlık kurslarını da ortadan kaldırıyoruz Bu dershaneler ya liseye dönecekler ya da kapanacaklar Çünkü insanların ellerindeki son imkânları bu alanda kullanmalarını istemiyoruz Ben bazı büyük dershanelerle konuştum Kendileri ‘Biz de bu yola girmeyi düşünüyoruz’ dediler

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, öğrencilerin dersaneye ihtiyaç duymayacakları bir eğitim sistemini hayata geçirmek için çalıştıklarını söyledi Bekir Bozdağ Uşak Valiliği'ni ziyaretinde, bugünkü eğitim sisteminde çocuklara oyun ve sosyal etkinlikler için vakit kalmadığını belirtti

Kulislerde, üniversiteye giriş sınavının yakın zamanda kalkamayacağı hakkında fikir birliği var En yakın tarih 2017 yılı olarak görülüyor Bu da eğer 4+4+4 sistemine geçilirse olabilir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com