İzel İyi Ki Doğdun Şarkısının Sözü |
09-01-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İzel İyi Ki Doğdun Şarkısının Sözüİzel İyi Ki Doğdun şarkı sözü İzel İyi Ki Doğdun sözleri herşey olup biter mi kuşlar uçarda ancak sevgili öperse belki acılarım diner o öpüşme büyülüdür öyle kapanır gözler sadece ve öylece iyi olur geceler yatağımsın yorganımsın beklenensin karsın sen ağlatansın güldürensin sevdiğimsin narsın sen gelmesende çok şükür ki bu dünyada varsın sen bir geldin hoş geldin binbir oldum birken ben hoş geldin sevgilim hoş geldin beklenendin güneş misin ay mısın iyi ki doğmuşsun sen bir geldin hoş geldin binbir oldum birken ben hoş geldin sevgilim hoş geldin beklenendin güneş misin ay mısın iyi ki doğmuşsun sen güneş misin ay mısın iyi ki doğmuşsun sen yatağımsın yorganımsın beklenensin karsın sen ağlatansın güldürensin sevdiğimsin narsın sen gelmesende çok şükür ki bu dünyada varsın sen bir geldin, hoş geldin binbir oldum birken ben hoş geldin sevgilim hoş geldin beklenendin güneş misin ay mısın iyi ki doğmuşsun sen bir geldin hoş geldin binbir oldum birken ben hoş geldin sevgilim hoş geldin beklenendin güneş misin ay mısın iyi ki doğmuşsun sen |
|