![]() |
Çocuğun Hikayesi |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Çocuğun HikayesiBir gün susmayı öğrendim ![]() ![]() ![]() ![]() Ben bütün gün evde sıkılır, onun gelişini iple çekerdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çaresiz bir şekilde boynumu büker odama yani hapishaneme doğru yol alırdım ![]() ![]() ![]() bir odam olmasaydı, keşke bizim de evimiz bir odalı olsaydı da hep birlikte otursaydık' derdim içimden; ama yüksek sesle söylemeye cesaret edemezdim ![]() Yemekten sonra babam kanepeye uzanır, eline kumandayı alır, televizyon seyrederdi ![]() ![]() ![]() ![]() ki susunca babamla daha iyi anlaşıyoruz ![]() ![]() Önce resim yaparak başladım işe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Resimlerim arttıkça ortalık dağılmaya başladı ![]() ![]() ![]() Annem odama gelip 'Bak sana resim yapmayı yasaklayacağım ![]() ![]() alırsa ben ne yapacaktım? Bu düşüncelerle bir aile tablosu yaptım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Siz benimle konuşmaya çalıştığınızda işyerinde kafam şişmiş olacağından sizi duymayacağım bile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Annemle babamın gözleri fal taşı gibi açılmıştı ![]() Duyduklarına inanamıyorlardı ![]() ![]() ![]() Farkında' Olmalı İnsan ![]() ![]() ![]() Kendisinin, Hayatın Olayların, Gidişatın Farkında Olmalı ![]() Ömür Dediğin Üç Gündür, Dün Geldi Geçti Yarın Meçhuldür, O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür, O Da Bugündür
![]() |
![]() |
Cevap : Çocuğun Hikayesi |
![]() |
![]() |
#2 |
Berna
|
![]() Cevap : Çocuğun HikayesiÇok güzel bir yazıydı, teşekkürler Gökkuşağı
![]() |
Cevap : Çocuğun Hikayesi |
![]() |