![]() |
Ben Hala Çocuğum |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Ben Hala ÇocuğumSak la mı yo rum ben hala çocuğum çocuktum ben hayallerim vardı minik ellerimde biriktirdigim Pencerelerim vardı dünyaya binbir yerden baktığım Çocuktum korkularım gülüşlerim vardı; hüzün görmemiş gülüşlerim ![]() Ve henüz ışığı sönmemiş gözlerim ![]() yüreğim vardı sol yanımda,henüz acı seline kapılmamış ![]() ![]() kış nedir bilmeyen baharlarım vardı bağrım da saklı ![]() ![]() ![]() Tatlı rüzgarlarım vardı yüzüme öpücükler kondurup da geçen ![]() Ve ben küçüktüm ![]() ![]() ![]() Saklamazdım gözyaşlarımı ![]() ![]() ![]() ![]() Ve kahkahalar atardım hiç utanmadan ![]() ![]() ![]() Ve ben küçüktüm ![]() ![]() ![]() Düştüğümde elimden tutardı annem ![]() ![]() ![]() Şimdi ise ![]() ![]() ![]() ![]() Ben yine çocuğum ![]() ![]() Hayallerim olmasa da minik ellerimde,pencerelerim kapansa da bir bir yüzüme ![]() ![]() ![]() Gülüşlerime hüzün perdeleri çekilse de, Ben yine çocuğum ![]() ![]() Korkularım artık korkutmasa da, yüreğim acı seline kapılmış olsa da ![]() ![]() ![]() Ben hala çocuğum ![]() ![]() ![]() biliyorum ![]() ![]() ![]() Hala saklamıyorum gözyaşlarımı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hayattan saklanıyorum ![]() ![]() ![]() Kış nedir biliyorum artık ![]() ![]() ![]() Gülmeyi unutsam da hatırlıyorum gülüşlerimi ![]() ![]() ![]() Bekliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Bekliyorum tatlı rüzgarlarımı ![]() Ve ben hala cocugum ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|