Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dripling, hentbolda

Hentbolda Dripling

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hentbolda Dripling

Hentbolda Dripling Nedir

Hentbolda Dripling Ne Demektir

Driplink Top Sürtme demektir

Hentbol, bir takımın 6'sı saha, 1'i kalede olmak üzere 7'şer oyuncu ile iki takım halinde oynadığı bir spor oyunudur

Top 32 parçalı ve oynanan kategoriye göre farklı boyut ve ağırlıktadır

Bir saha oyuncusu elindeki topla dripling yapabilir, ya da aldığı topla 3 adım atabilir ve pas verebilir ya da aldığı topla üç adım atıp topu yere bir kez çarptırdıktan sonra bir kez daha üç adım atabilir ve sonrasında şut ya da pas atabilir Yere vurdurarak aldığı yada sürdüğü topu tutup bir kez daha yere vuramaz

Topa diz altı dahil vücudunun her yeri ile dokunabilir Kale sahası yalnızca kaleciye ait bir yerdir

Oyuncular bu alana giremez Kaleciler bu alan içinde topa her şekilde ve tüm vücudu ile müdahale edebilir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com