![]() |
Facebook Duvar Aşk Yazıları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Facebook Duvar Aşk YazılarıFacebook Duvar Yazıları Aşkı Facebook Duvar Yazıları Aşkı face Bekleme Yapmayın! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Atilla İlhan Sen tüm şatafatlı tanımlardan sıyrılıp en doğal halinle yaramazlık yapan çocuklar gibi boynunu bükmüş bağışlanmayı beklerken, ''Ben sana aşık oldum!'' Sevdiğim ikinci kadınsın sen ![]() ![]() ![]() Ceyhun Yılmaz Seni sevmek ömrümdeki en büyük vazgeçişimdi, Canımdan geçişimdi ![]() ![]() Nâzım Hikmet RAN Ne güzel bir yalansın sen, Hep inandığım ![]() ![]() Attila İlhan Ben çocuklar gibi sevdim ![]() Devler gibi acı çektim ![]() ![]() ![]() Attila İlhan Payımıza sükut düştüğünden beridir, Kalbimizin sesini daha bir güzel duyar olduk ![]() ![]() ![]() Necip Fazıl Kısakürek Yenilginin adı kavgaya alışmak, hayal kırıklığının adı sabra alışmak ve aşkın adı ayrılığa alışmakmış ![]() ![]() ![]() Faruk Börklü Sen yoksun Boşuna yağıyor yağmur Birlikte ıslanamayacağız ki ![]() ![]() ![]() Aziz Nesin Aşk nasip işidir hesap işi değil, Aşk adayıştır, arayış değil ![]() Hz ![]() Şüphesiz ki Allah her şeyi bilir, seni nasıl sevdiğimi de ![]() İlhan Berk Neden mi sevdim seni ? Çünkü daha imkansız bir ihtimal yoktu ![]() Döndüm arkamı sana, sen sırtımdan vurmayı seversin, yüzüm ağır gelmesin ![]() ![]() ![]() Bir kadını güzelleştiren erkeğidir ![]() Aynaya her baktığında, gözlerinde mutluluk, yüzünde doygunluk varsa, o kadın dünyaya ışık saçmaya başlar ![]() Olduğun gibi seviyorum seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|