![]() |
Komik Kamyon Yazıları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Komik Kamyon YazılarıKamyon Yazıları Kamyon Yazıları kısa Dağlarda Yol Tanımam Otobanda Yalnız kalmam ![]() ![]() ![]() Karayollarlnda deĞiL Sénin kollarlnda Öleyim Gülüm ![]() ![]() ![]() Karşıdan geçen Güzele Yol veririm ferdi Babayla Coşarım ![]() ![]() ßir sâna 1'de Saßah uykusuna hastaylm A$kIm Şöförlüktür Mesleğimiz Yolları Düzeltiriz ![]() ![]() ![]() V8`i y0Lda kIzl k0Lda SewErIm Dikiz Aynadan bakma Bana Toz Olursun Yolumda ![]() ![]() ![]() Hatalı isem Cebine hata Yaz 8888'e Yolla Orhan babadan Hatasız Kul OLmaz Şarkısı Ceßine GeLsIn Avrupa Yolları Ağlar Altımızda Türk Şöförü Durmaz Yolda ![]() ![]() ![]() Istanbul Ankara 6 saat sana sewgim 24 saat Aşkım ![]() ![]() ![]() Kamyonum Ford Yollarda Lord ![]() ![]() ![]() Istedim wermediler sen kamyOncusun dediler! Şöförün Aşkı Yolda Başlar ![]() ![]() ![]() Ot0banda sensiz ßir hayat seni sewende kabahat! Kamyonumdaki Yüküm Aşkından Hafif Be gülüm ![]() ![]() ![]() önünü görmédén sollama milleti ewine acı haber yollama Düz Yolda Giderim geceleri Severim Renkli Gözleri ![]() ![]() ![]() Rampaları Yavaş Çıkarım Güzelleri Akşamları Kovalarım ![]() Burma burma biyiklarIm Tarkân seni ayIklarIm ![]() geceleri Yolların kralıyız Sabahları Rüyalarda Uçarız ![]() ![]() ![]() Sen Gökyüzünde doĞan güne$ ßen yollarda Çileke$h ![]() ![]() ![]() Sollama Düz Yolda Sollarim Seni Rampada ![]() Bir gidişime yollar hasta Birde Duruşuma Kızlar hasta ![]() Resmin Direksiyonumda Hayalin Vitesimde Geliyorum Sana 120 iLe ![]() Babamda Sollardı Kamyonla Tanışmadan önce ![]() Yollarda Tozu Dumana Katarım Altımda Ford Var Yaklaşma Canını Yakarım Konyalı Adam MAN Kullanır ![]() ![]() ![]() Biz Ferdileri Muslumleri Dinleriz Yolsa tarkan Serdar Açmaz Bizi Damardan Gideriz Yollları ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|