![]() |
Olsanda Olmasanda +16 |
![]() |
![]() |
#1 |
dejavu2009
|
![]() Olsanda Olmasanda +16OLSAN DA OLMASANDA Bir maço erkeği yabancı bir ülkeden güzel bir kadınla evlenmiş ![]() ''Eğer istersem evde olacağım canım ne zaman isterse ![]() ![]() bana güçlük çıkarmanı dır dır etmeni istemiyorum'' ![]() ''Başka türlü söylemediğim sürece her akşam iyi bir akşam yemeği hazır bulmak istiyorum'' ![]() ''Eski arkadaşlarımla ava, balığa, içmeye veya kart oynamaya'da gideceğim ve sen karışmayacaksın ![]() ![]() Yeni gelin maço erkeğe bakmış ![]() "Tabiki kocacığım, sen nasıl istersen ![]() Bu sözleri duyan maço erkek çok sevinmiş ![]() "Ben de bu sözleri duymak istiyordum ![]() ![]() " Peki senin kuralın olacak mı?" diye sormuş maço erkek ![]() "Hiç sormayacaktın sandım ![]() ![]() ![]() "Nedir o?" ![]() ![]() ![]() ![]() "Bu evde sevişmeye saat 7 de başlanır ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Olsanda Olmasanda +16 |
![]() |
![]() |
#2 |
efobedo
|
![]() Cevap : Olsanda Olmasanda +16xD Mükemmelsin +16 ama bnde okudum<Hihi
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Olsanda Olmasanda +16 |
![]() |
![]() |
#3 |
neslihan
|
![]() Cevap : Olsanda Olmasanda +16ben de buraya yeni katıldım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|