Kenan Doğulu Doktor Şarkı Sözü |
09-01-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kenan Doğulu Doktor Şarkı Sözükenan doğulu doktor kenan doğulu doktor Sözleri Kenan Doğulu Doktor Şarkı Sözleri Dur dinle şu derdimi kim bilebilirki Aramızda var bi mesele Ben kulağı tıkalı ona takıntılı Onda kaldım her şeyimle Ah bu kanepenin bir dili olsa Anlatsa dünya sarsılsa Yok çok sevişmenin hiç zararı yok Aşktan ölen varsa söyle, varsa söyle Doktor derdime bul bi çare Ona doyamıyorum yaz bi reçete Sabah akşam yemekten önce Sonra ve her anımda yanımda istiyorum Gel sevenleri düşün, düşün hepimizi Bi tavsiyen yokmu birader Sen anla şu halimi iyileştir bizi Ne demişler aşk ilaçtır Ah bu kanepenin bir dili olsa Anlatsa dünya sarsılsa Yok çok sevişmenin hiç zararı yok Aşktan ölen varsa söyle varsa söyle Doktor derdime bul bi çare Ona doyamıyorum yaz bi reçete Sabah akşam yemekten önce Sonra ve her anımda yanımda istiyorum Bir cevap ver bi sır ver bi bildiğin varsa söyle Ah bu kanepenin bir dili olsa Anlatsa dünya sarsılsa Yok çok sevişmenin hiç zararı yok Aşktan ölen varsa söyle varsa söyle Doktor derdime bul bi çare Ona doyamıyorum yaz bi reçete Sabah akşam yemekten önce Sonra ve her anımda yanımda istiyorum Doktor derdime bul bi çare Ona doyamıyorum yaz bi reçete Sabah akşam yemekten önce Sonra ve her anımda yanımda istiyorum |
|