![]() |
Açık Öğretim Harç Ödemeleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Açık Öğretim Harç ÖdemeleriAçık Öğretim Harçları Aöf Harçları 2012 Kayıt yaptıracak adaylar iki farklı ödeme yapacaklardır; Birinci ödeme kitap, sınav hizmetleri, basılı malzemeler ve diğer hizmetler karşılığı olan "Öğretim Gideri", ikinci ödeme ise her yıl Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen "Öğrenci Katkı Payı"dır ![]() "Öğretim Gideri" ve "Öğrenci Katkı Payı" 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adaylar bankaya ödeme yaparken kayıt türü-bölüm/program belirterek ödemesini gerçekleştirmelidir (Örneğin, ÖSYS-İktisat; ÖSYS- Ev İdaresi, Kara Kuvvetleri MEÖP gibi) ![]() ![]() ![]() Açıköğretim sistemine göre öğretim yapan fakültelerden her ne sebeple olursa olsun kaydı silinenler ile programlardan mezun olanlar tekrar açıköğretim sistemine göre öğretim yapan fakültelere yeni kayıt yaptırabilmek için, varsa kaydının silindiği veya mezun olduğu programa ait eski borçlarını ödemek zorundadırlar ![]() ![]() Banka dekontunu öğreniminiz süresince saklayınız ![]() ![]() ayrıca öğrencilere 2 ![]() ![]() Aöf Harç Ödeme Yöntemleri Aşağıda açıklanan dört yöntem dışında ödemelerin posta havalesi, banka havalesi ve EFT gibi yollarla yapılması kabul edilmemektedir ![]() Aöf Harçı Vakıfbank Şubelerine Ödeme Vakıfbank'ın herhangi bir şubesine T ![]() ![]() ![]() Aöf Harçı Vakıfbank Internet Bankacılığından Ödeme Vakıfbank'ta Internet bankacılığı kullanıyorsanız, Vakıfbank'ın Internet sitesindeki "WebŞubem" menüsünden Internet şifrenizle giriş yaparak "Ödemeler" ve "Üniversite Harç İşlemleri" yollarını sırasıyla tıklayınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aöf Harçları Vakıfbank ATM'lerinden Ödeme Aöf Harcı Kartsız Ödeme Parabankomat ATM'lerde, Giriş tuşuna basarak ulaşacağınız "Kartsız İşlemler" ekranında, "Üniversite Ödeme" işlemini seçtikten sonra ATM ekranında görünen Anadolu Üniversitesi AÖF kodunu ve ardından T ![]() ![]() ![]() Aöf Harç Kartla Ödeme Vakıfbank Bankomat 7/24 kartınızla giriş yaptıktan sonra "Üniversite Ödeme" seçeneğinde ATM ekranında görünen Anadolu Üniversitesi AÖF kodunu ve T ![]() ![]() ![]() ![]() İşleminizin sonuçlandığından emin olduktan sonra ATM'den aldığınız makbuzu ödeme yaptığınızı belgelemek için saklayınız ![]() Aöf Harçları Telefon Bankacılığı ile Ödeme Vakıfbank Internet müşterisi olanlar "444 0724 Vakıfbank telefon bankacılığını" arayarak sırası ile "Bankacılık Hizmetleri"ni, "12 haneli Vakıfbank müşteri numarasını", "8 haneli Internet şifresini" tuşlayıp, "Müşteri temsilcisine bağlanarak" ödemelerini yapabilirler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|