![]() |
Sagopa Kajmer - Drama Yolları |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Sagopa Kajmer - Drama YollarıNakarat= Kader mi yazmış ? Silinsin tüm günahlarım,drama yollarında köprü istikametindeyim ![]() Ben hüzündüm beni sen seçtin ![]() Varır mı şahıma son lütuflarım? Kimsede aramadım gönlümün pamuk prensesini ![]() Sen yüzümdün beni kahrettin ![]() RAP1 Yaşanmışlık kolumda büyüyen bebeğin ergenlik hali ![]() Kim yırttı vesikalıklarımı? Kalbin kal köşelerinden alamazsın platonik evlatlarımı ![]() Yarattığım turkuaz derinliğinde yüzüyorum ben ![]() Korkarım derinlik sarhoşluğunda vurgun yolcusuyum ![]() Sonsuzluğun beni tanımadı,yalnızlığım fırtınalı ![]() Kuklalar sepette,çek al egolarını ! ![]() ![]() ![]() Asi ruhum sahi geç mi kaldı yarına söyle ? Ben bugünlerde evcilim ![]() Sencil olmanın sakıncasında düşün nöbetleri ![]() Voltasını atar vardiyalı bir işçi ![]() Devir vakti gece yarısı böldüm uykularımın nadide hediyelerini ![]() Bende saklı sırlarım ki; içime sindi hırslarım ![]() Cephanelikte mermi bitti,belki bundandır ki tırsarım Kansere yenik düşmesin umutlarım ![]() Hücrelerimi yerine koy şakası yok savunmasızlığın ! ![]() ![]() ![]() Yalancının konuştuğu lisan daim yalanca Kancamı taktığım gerçekler mi palavra? Bu espiride yok şaka,insanlık kadavra ![]() Şiirbazın sopası elinde ''abracadabra! ![]() ![]() ![]() NAKARAT ![]() ![]() ![]() RAP 2 Drama yolları taşlı,geliyor kara kaşlı Arkadaşlıklar neden en az bir çıkara dayalı? Yırtık kalbim yamalı ![]() Dostlarımın ücreti pahalı,ödemek zor geride kalan tüm hesapları ![]() Şu günlerde pamuk prensesin gözleri yaşlı ![]() Özrüm içinde pranga yemiş zanlı ![]() Yine de sahipliğim içinde varolan duygularım canlı ![]() Sanırım en son Karadeniz'de gemilerim battı ![]() Kanımca herşey yapmacıktı ![]() İstila komandoların bedenimi sardı ![]() Askerlerim silahsızdı,bu nedenle kalelerim az zamanda hırpalandı ![]() Kara listem okunaklı,sonuçlar dokunaklı ![]() Son celsede boşadım aşkımı,elimin tersiyle düz ettim tüm kırışıklıkları ![]() Tadilatta kalbimin boş beyaz sarayları ![]() Yaşlı taş çocuk kırdı sevdiği tüm oyuncakları ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|