![]() |
Sagopa Kajmer - Kopya Kalpler |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Sagopa Kajmer - Kopya Kalplerkopya kalpler, gözlerin önünde parlamakta bir fener ve ihtirasla suslenen bir gelecek onume kurban ![]() gulmek, aglamak secimlerim, hangi sikta mola verendim? ayazlarinda terleyendim ![]() ![]() ![]() hep bu farzla yasanilir mi? ben ne istedim ki onume koydular bu kuklayi? ve zor gunumde hor goruldum, kor bir aleve ben gomuldum ![]() hislerimde curudum artik anla, kopya kalbim cok cizildi, kaprisinden bezdi ![]() adamin anca gizli bir kacak suc islemis ve izini bulamamislar ![]() iste simdi pisti oldun ![]() ![]() acil anladim, anca topladim, kanca sapladim bu aciya bir el olsun ben de atesi bastim ![]() kurut bu dereyi sen kolaysa, gozlerim yine de parcali bulutlu ![]() anlamin da uludur, askin gozleri hep sulu mudur? hakki bu mudur? sadakatin guvenimin sonu mudur, sen kaderdin ![]() ![]() tacizin asikar, sadece bana mahsus degil yok olma seanslarin ![]() yagmur sakladi gozyaslarimi, kopya kalplere damladim dam dam ![]() ![]() guvence verme bana bir kez de olsa ![]() cok yanilmis insanin lesine agidi yazmisim ![]() ![]() bu forsa geriye saydi, bitime az mi kaldi? baslamak hataydi ![]() aska verdigim resitalimde sendin sazima mizrap ![]() yendim huyumu ya rab ![]() hapis yatan bir ben degildim, dostlarimda vardi koseye sinmis ![]() ![]() ![]() ![]() paraf cekildi, secildi taraf ![]() ve ben ![]() ![]() ![]() tuhaf ithaflar ettim, yarina elverisli kosula kosabilirdim ![]() bosa mi yandi kirmizi guller? neyse bosver ![]() ![]() sagopa kopyalanamaz, ender olsa bulunamaz bir digeri ![]() hucrelerimin herbiriydi kanserin yemi ![]() ![]() parcalanmis bir satirbasi ve nokta konmus dizelerin son elvedasi bugune bir ithaf ![]() ![]() bence cok tuhaf bir iskence, bas ucumda askin calar saati ![]() |
![]() |
![]() |
|