Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgisayara, konur, şifre

Bilgisayara Nasıl Şifre Konur?

Eski 09-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bilgisayara Nasıl Şifre Konur?

Bilgisayara nasıl şifre konur

Bilgisayarı birden fazla kişi kullanıyorsanız diğer kullanıcıların sizin masüstünüze erişememesi için ve sizin belegerim ve özel dosyalarınıza ulaşmasını engellemek için ideal bir kuallanıcı hesabı şifrelerme özelliğidir windows un Şifre koymak istedğiniz isterse Aile içideki diğer fertlerin Bilgisyarınıza girişini engellemek veyada Ofis dea çalıştığınız ortmada arkadaşlarınızın Bilgisyarınıza erişimi engellemk için olsun yapılması çok kolay 4-5 adım dan sonra Bilgisyarınıza artık şifre koymuş olacaksınız

1-) “Başlat” menüsünden “Ayarlar” ve sonrada “Denetim Masası” na tıklayın
2-) Açılan “Denetim Masası” penceresinde “Kullanıcı Hesapları” komutunana tıklayın
3-) Açılan “Kullanıcı Hesapları” penceresinde “Hesap değiştir” hesabının üzerine tıklayın

- Hesap değiştire tıkladığınızda Bilgisayarınızda şimdiye kadar açılmış kullanıcılar listelenirBu hesaplardan hangisi size aitse Muhtemelen Guest hesabı haricindeki hesap sizin hesabınızdır Ve o Hesabın üzerine Tıklayın

4-) Açılan penceredeki “Parola oluştur” linkine tıklayın

- Açılan Parola oluşturma ekranında ” Yeni bir parola yazın” kutusuna şifrenizi girin ve“Onaylamak için şifrenizi yeniden girin” ve altaki parola oluştur butonuna basın

Ve Parolonuz oluşturulmuştur Her bilgisayarı açtığınızda açılış ekranında parola isteyecektir bundan sonra

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com