|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
beğen, eğitimi, görevi, ikinci, performans, sınıf |
![]() |
İkinci Sınıf Beden Eğitimi Performans Görevi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İkinci Sınıf Beden Eğitimi Performans Görevi2 ![]() Beden Eğitimi Performans Görevi 2 ![]() BEDEN EĞİTİMİ DERSİ PERFORMANS GÖREVİ DERS: Beden Eğitimi SINIF: 2 ÖĞRENME ALANI: Hareket Bilgi ve Becerileri ALT ÖĞRENME ALANI: Temel Hareket Bilgi ve Becerileri KAZANIM: A ![]() ![]() ![]() YÖNERGE • Çalışmanıza ön hazırlık yaparken aile büyüklerinizden yardım alabilirsiniz ![]() • Sizden büyüklerinizin çocukluklarında oynadıkları oyunları araştırıp öğrenmenizi istiyorum ![]() • Araştırıp öğrendiğiniz oyunlardan en az bir tanesini bir dosya kağıdına güzel bir yazıyla yazmanızı istiyorum ![]() ![]() • Oyunu anlatan resim çizebilirsiniz ![]() • Öğrendiğiniz oyunu yukarıda belirtilen tarihten başlamak üzere Beden Eğitimi derslerinde arkadaşlarınıza anlatıp oyunu birlikte oynayacaksınız ![]() • Performans görevinizin aşağıda verilen değerlendirme ölçeği ile değerlendirileceğini biliniz Dereceli Puanlama Anahtarı Açıklama: Aşağıdaki dereceli puanlama anahtarı, hazırladığınız çalışmayı değerlendirmek için hazırlanmıştır ![]() ![]() ![]() DÜZEYLER ÖLÇÜTLER ÜST DÜZEYDE 4 YETERLİ 3 ORTA 2 GELİŞTİRİLMELİ 1 Büyüklerinden çocukluklarında oynadığı oyunları öğrenmiştir ![]() Oyunlardan en az bir tanesini kağıda yazmış ve resimlendirmiştir ![]() Belirtilen tarihte çalışmasını tamamlayıp getirmiştir ![]() Öğrendiği oyunu arkadaşlarıyla paylaşabilmiş ve oyunu arkadaşlarıyla birlikte oynamıştır ![]() Ödev tamamen okunaklı bir yazıyla yazılmıştır ![]() Temiz ve düzenli bir şekilde çalışmasını tamamlamıştır ![]() |
![]() |
![]() |
|