![]() |
Sevdiğin Kadını Kendine Bağlamanın Yolları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevdiğin Kadını Kendine Bağlamanın YollarıSevdiğin Kızı Kendine Bağlamanın Yolları Sevdiğin Bayanı Kendine Bağlamanın Yolları Nelerdir, Çok özel birine aşıksınız ve size önereceğimiz yöntemle onu kendinize aşık edebilirsiniz ![]() ![]() ![]() Her Şeyden Evvel Bakımlı Ve Temiz Olmanın Şart Olduğunu Yazmama Gerek Yok Sanırım ![]() ![]() ![]() ![]() Aşkınız Hangi Yerlerde Vakit Geçiriyorsa Bir Müddet Sizde Oralarda Olacaksınız ve Sizi Görmesini Sağlıyacaksınız,, Onun Karşısına SIKÇA çıkarak Dikkatini Çekeceksiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok Uzun aralıklarla Olmasada Karşısına Çıkın VE ilgilendiğinizi Hissettirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgili Durumunda da Bazı Şeylere dikkat Etmek Gerekiyor İlgi Odak Noktası Siz OLUN istiyor iseniz Şu Adımlara Dikkat Etmekte Yarar Var ![]() ![]() 1-Aramalar günde 1'e indirilecek ![]() ![]() 2-İltifatlar kesinlikle azaltılacak ![]() 3-Eskisi gibi çicek,hediye kesinlikle alınmayacak ![]() 4-En önemli maddeye geldik ![]() ![]() ![]() Beni kıskanıyor musun? Cevap: Yoo niye kıskanayım, ben sana güveniyorum Beni seviyor musun? Cevap: Tabi Tabi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|