![]() |
Gitar Şarkı Notaları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gitar Şarkı NotalarıGitar Şarkı Notaları Kolay Kolay Gitar Şarkı Notaları Gitar Şarkı Notaları Dursun Zaman Am Her sabah doğan güneş Bir sabah doğmaz oldu F Elleri ellerimden kayıp giden yıldız oldu Dm Gülünce ışık saçan o gözler yaşla doldu Em Ağlama duymaz artık bir varmış bir yok oldu Am Giderken bıraktığı bütün renkler siyah oldu Dm Üzülme anla artık belkide huzur buldu Am F Dm Em Dursun zaman dursun diyorsunda oyun değil ki yaşamak Am G F Em Sen inanmasanda bir son var anla herkese inat Am F Dm Em Dursun seni görsün diyorsunda oyun değilki yaşamak Am G F Em Yok bi çaren anla sakın uyanma yıllara inat Aşk Acısı Cm C# Bugün ayrılığın ilk günü Fm C# Cm Daha şimdiden seni çok özledim C# Gönül çekmeyince anlamıyor Fm C# Cm Ne yazık sonunu göremedim Ab-Bbm Eb Fm Ben hangi savaştan galip çıktım ki? Ab-Bbm Eb Fm Ben birkaç anıya mutlu olmam ki ![]() ![]() ![]() (Ab)-Fm Bbm Eb Yaşamayan nasıl bilsin Ab Fm Alt tarafı aşk desin Bbm C# Allah kimseye vermesin Cm Aşk acısı ![]() ![]() ![]() (Şarkı tekrar) Islak Islak Am C G Am Gecenin nemi mi düsmüs gözlerine Am C Am Ne olur islak islak bakma öyle Am Dm C Am Saçini dök sineme derdini söyle Am C G Am Yeter ki ıslak ıslak bakma öyle Am C Sürerim buluttan tarlalari Dm C G Am Yagmurlar ekerim gögün gögsüne Am C Güneşte demlerim senin çayını Dm C G Am Yüregimden süzer öyle veririm Am C Dm Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım Am C Dm Ben feleğin tekerine çomak sokarım Am C G Am Yeter ki ıslak ıslak bakma öyle Am C G Am Ne olur ıslak ıslak bakma öyle Doyamadım Am Seni öpmeye koklamaya doyamadım } G Biri geldi aldı elimden soramadım } F 2 kere Buna karşı gelinmez biliyorum } G F Em Göz göre göre buna boyun eğiyorum } ( G F Em ) ( Göz göre göre buna teslim oluyorum ) 2 ![]() Am F Aşk bu imkansızdır her zaman Dm F Em Kalmaz bilirsin dünya sana Am F Duyulmaz sesin duyulmaz aşktan ibaret Dm F Em Söz verdin sen benimdin niye yoksun yar Am Seni öpmeye koklamaya doyamadım } G Biri geldi aldı elimden soramadım } F 2 kere Buna karşı gelinmez biliyorum } G F Em Göz göre göre buna boyun eğiyorum } ( G F Em ) ( Göz göre göre buna teslim oluyorum ) 2 ![]() Am F Aşk bu imkansızdır her zaman Dm F Em Kalmaz bilirsin dünya sana Am F Duyulmaz sesin duyulmaz bundan ibaret Dm F Em Söz verdin sen benimdin niye gittin yar Am Seni öpmeye koklamaya doyamadım } G Biri geldi aldı elimden soramadım } F 2 kere Buna karşı gelinmez biliyorum } G F Em Göz göre göre buna boyun eğiyorum } ( G F Em ) ( Göz göre göre buna teslim oluyorum ) 2 ![]() Aman Aman F#m E Nereye gider başını alıp sorarsın F#m E Kimbilir durmadan nasıl susarsın F#m E Bilmeden boşuna atıp tutarsın F#m E F#m Su gibi akıp geçer zaman F#m E Gezdin tozdun aman aman aman) F#m E ) Sazdın sözdün aman aman aman) F#m E ) Giderek üzdün bizi zaman ) F#m E ) Giderek üzdün bizi zaman ) F#m E ) nakarat x 2 Yazdın çizdin aman aman aman) F#m E ) İncecik izdin aman aman aman) F#m E ) Sıraya dizdin bizi zaman ) F#m E ) Sıraya dizdin bizi zaman ) F#m E Hep kaçıp yeni bir Adım atarken F#m E Dibine kadar çileye batıp çıkarken F#m E İçine atıp atıp yoluna basıp giderken F#m E F#m Su gibi akıp geçer zaman |
![]() |
![]() |
|